Llenties amb popets
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 gr. de llenties cuites amb el seu suc
- 1/2 kg. de popets
- Ceba confitada
- 1 troç de pebrot vermell
- 1 troç de pebrot verd
- 2 grans d'all
- Vi blanc sec
- 1 fulla de llorer
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Saltem en primer lloc els popets amb els allets i la fulla de llorer fins que deixin anar la seva aigua.
A continuació hi afegim el pebrot verd i vermell i ho deixem una estoneta, un cop s'hagi cuit una mica el pebrot l'hi tirem la ceba confitada, li donem unes voltes i hi tirem el vi blanc.
Ho deixem un altra estoneta al foc fins que redueixi el vi i seguidament hi posem el suc de les llenties, ho deixem fer una mica tot plegat i finalment hi afegim les llenties.
Al cap de tres o quatre minuts ja les tenim llestes.
Les deixem reposar una miqueta i al plat!
També podem fer els popets amb la ceba crua, posant-la abans que el pebrot, però jo tinc sempre una mica de ceba confitada a la nevera, és una de les meves debilitats, ja que li dona, a molts plats, un "toc" especial.
Etiquetes: Llegums Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3520 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.