Llenties amb popets

Ingredients

  • 600 gr. de llenties cuites amb el seu suc
  • 1/2 kg. de popets
  • Ceba confitada
  • 1 troç de pebrot vermell
  • 1 troç de pebrot verd
  • 2 grans d'all
  • Vi blanc sec
  • 1 fulla de llorer
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Saltem en primer lloc els popets amb els allets i la fulla de llorer fins que deixin anar la seva aigua.
A continuació hi afegim el pebrot verd i vermell i ho deixem una estoneta, un cop s'hagi cuit una mica el pebrot l'hi tirem la ceba confitada, li donem unes voltes i hi tirem el vi blanc.
Ho deixem un altra estoneta al foc fins que redueixi el vi i seguidament hi posem el suc de les llenties, ho deixem fer una mica tot plegat i finalment hi afegim les llenties.
Al cap de tres o quatre minuts ja les tenim llestes.
Les deixem reposar una miqueta i al plat!
També podem fer els popets amb la ceba crua, posant-la abans que el pebrot, però jo tinc sempre una mica de ceba confitada a la nevera, és una de les meves debilitats, ja que li dona, a molts plats, un "toc" especial.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3973 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: