Llenties amb popets
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 gr. de llenties cuites amb el seu suc
- 1/2 kg. de popets
- Ceba confitada
- 1 troç de pebrot vermell
- 1 troç de pebrot verd
- 2 grans d'all
- Vi blanc sec
- 1 fulla de llorer
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Saltem en primer lloc els popets amb els allets i la fulla de llorer fins que deixin anar la seva aigua.
A continuació hi afegim el pebrot verd i vermell i ho deixem una estoneta, un cop s'hagi cuit una mica el pebrot l'hi tirem la ceba confitada, li donem unes voltes i hi tirem el vi blanc.
Ho deixem un altra estoneta al foc fins que redueixi el vi i seguidament hi posem el suc de les llenties, ho deixem fer una mica tot plegat i finalment hi afegim les llenties.
Al cap de tres o quatre minuts ja les tenim llestes.
Les deixem reposar una miqueta i al plat!
També podem fer els popets amb la ceba crua, posant-la abans que el pebrot, però jo tinc sempre una mica de ceba confitada a la nevera, és una de les meves debilitats, ja que li dona, a molts plats, un "toc" especial.
Etiquetes:
Llegums
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2075 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Evidenment, la salsa es pot fer amb batedora elèctrica. Aquesta recepta vol conservar la forma tradicional de fer-la. Una...
Volia dir, abraçada! ;)
Hola Encarna! M'encanta aquest arròs. El arrossos em "xiflen" Però perdona'm una petita crítica lingüistica, Si les...
No dubtis en fer-ho!!
Hola Merce! Ja tens el meu vot. ;))