Popets amb samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de popets 40/60, congelats ( 40/60, són els popets que hi han en un quilo)
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba pelada
  • Una cabessa d'alls, sencera
  • Aigua
  • Una albergínia tallada a quadrets
  • Un carbassó tallat a quadrets
  • Un pebrot verd tallat a quadrets
  • Una ceba tallada a quadrets
  • Un pot de tomàquet fregit
  • Ví negre
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Primer de tot, en una olla amb aigua, posem: la ceba, el llorer, i la cabessa d'alls.
Quan l'aigua ja bull, afegim els popets descongelats, i quan són cuits, els escorrem i els reservem. A part, en una cassola de terrissa, fregim amb oli d'oliva: el pebrot verd, la ceba, el carbassó, i l'albergínia. Quan les verdures ja són mig cuites, afegim força tomàquet fregit, corregim de sal, i afegim un raig de ví negre.
Deixem que s'acabi de coure a foc més aviat baix, i tot seguit, afegirem els popets ja cuits, corregirem de sal, i deixarem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més, abans de treure-ho a taula.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

822 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!