Cargols amb samfaina

Categoria:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos quilos de cargols tipus vinyals
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • La meva samfaina(la trobareu a les meves receptes)
  • Ví negre
  • Sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
  • Les herbes necesaries per bullir els cargols

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una cassola metal·lica fonda

Elaboració

Un cop bullits els cargols, els escorrem, i colem el brou, i ho reservem.
En una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, fem la samfaina com explico a la meva recepta.
Quan tot plegat és fregit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, i un raig de ví negre. Afegim el brou dels cargols, corregim de sal, i deixem coure, fins que les verdures, siguin ben cuites.
Seguidament, afegim els cargols, ho deixem coure uns vint minuts més, i ja els tenim llestos per servir a taula en la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

910 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!