Cargols amb samfaina

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos quilos de cargols tipus vinyals
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • La meva samfaina(la trobareu a les meves receptes)
  • Ví negre
  • Sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
  • Les herbes necesaries per bullir els cargols

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una cassola metal·lica fonda

Elaboració

Un cop bullits els cargols, els escorrem, i colem el brou, i ho reservem.
En una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, fem la samfaina com explico a la meva recepta.
Quan tot plegat és fregit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, i un raig de ví negre. Afegim el brou dels cargols, corregim de sal, i deixem coure, fins que les verdures, siguin ben cuites.
Seguidament, afegim els cargols, ho deixem coure uns vint minuts més, i ja els tenim llestos per servir a taula en la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.

40min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2993 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: