La samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues albergínies tallades a juliana
  • Dos carbassons tallats a juliana
  • Dos pebrots vermells tallats a juliana
  • Dos pebrots verds tallats a juliana
  • Dues cebes mitjanes tallades a juliana
  • Sis cullerots de sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Un got de vi negre

10 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una espàtula de fusta

Elaboració

En una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, posem totes les verdures a fregir, tot remenant amb l'espàtula de fusta, fins que són gairebé cuites.
Seguidament, afegim el sofregit de tomàquet i un got de vi negre, i deixem que vagi coent-se lentament. Quan veiem que ja és cuit, corregim de sal, deixem que cogui cinc minuts més, i ja la tenim llesta per fer la recepta que necessitem fer.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2733 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: