Conill amb samfaina, i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un conill de quilo i mig
  • Dues albergínies
  • Dos carbassons
  • Dos pebrots verds
  • Dues cebes tendres
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Vi negre
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Quatre alls laminats
  • 400 grams de mongetes del ganxet, cuites
  • Pebre negre en pols
  • Brou casolà de pollastre (el trobareu a les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Un a paella gran
Una cassola de terrissa gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Agafem el conill, i el tallem a trossos més aviat menuts. Seguidament, el salpebrem, i el fregim en una paella, amb oli d'oliva, i el reservem.
A part, en una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, posem a fregir: els pebrots, la ceba, els carbassons, i l'albergínia, tot tallat en juliana fina.
Quan les verdures són gairebé cuites, afegim els alls laminats, i tres cullerots de sofregit de tomàquet i quan tot el conjunt és cuit, afegim un raig de vi negre, i corregim de sal.
Seguidament, afegim el conill, i les mongetes cuites, i deixem que cogui tot plegat, a foc baix, uns quinze minuts més, abans de treure-ho a taula, en la mateixa cassola.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

757 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!