Conill amb gambes
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya-Argentona
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill
- 8 gambes fresques
- 5 cebes mitjanes
- 1 cabeça d’alls
- 1 fulla petita de llorer
- 1 copa de conyac
- Ametlles i avellanes
- Oli d’oliva, sal i pebre
- Negre
4 racions
Elaboració
Talleu el conill a trossos, renteu-lo i deixeu-lo escórrer.
Peleu la ceba, traieu el bigoti de les gambes i salpebreu el conill.
Poseu una cassola al foc amb oli d’oliva, fregiu breument les gambes i reserveu-les. En aquest mateix oli rostireu el conill amb la ceba i la cabeça d’alls.
Quan el conill serà ben ros, hi abocareu el conyac i ho tindrem tapat fi ns que l’alcohol s’haurà esbravat.
Mentrestant, peleu les ametlles, les avellanes i els alls rostits, i ho tritureu tot amb un pensament d’aigua.
Poseu les gambes sobre el conill i cobriu-ho tot amb la picada.
Deixeu que faci xup-xup fi ns que estigui tendre i ja ho podem servir.
1h
Etiquetes:
Conill Gambas
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
793 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c