Conill amb gambes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya-Argentona
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 conill
  • 8 gambes fresques
  • 5 cebes mitjanes
  • 1 cabeça d’alls
  • 1 fulla petita de llorer
  • 1 copa de conyac
  • Ametlles i avellanes
  • Oli d’oliva, sal i pebre
  • Negre

4 racions

Elaboració

Talleu el conill a trossos, renteu-lo i deixeu-lo escórrer.
Peleu la ceba, traieu el bigoti de les gambes i salpebreu el conill.
Poseu una cassola al foc amb oli d’oliva, fregiu breument les gambes i reserveu-les. En aquest mateix oli rostireu el conill amb la ceba i la cabeça d’alls.
Quan el conill serà ben ros, hi abocareu el conyac i ho tindrem tapat fi ns que l’alcohol s’haurà esbravat.
Mentrestant, peleu les ametlles, les avellanes i els alls rostits, i ho tritureu tot amb un pensament d’aigua.
Poseu les gambes sobre el conill i cobriu-ho tot amb la picada.
Deixeu que faci xup-xup fi ns que estigui tendre i ja ho podem servir.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

527 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!