Conill amb gambes
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya-Argentona
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill
- 8 gambes fresques
- 5 cebes mitjanes
- 1 cabeça d’alls
- 1 fulla petita de llorer
- 1 copa de conyac
- Ametlles i avellanes
- Oli d’oliva, sal i pebre
- Negre
4 racions
Elaboració
Talleu el conill a trossos, renteu-lo i deixeu-lo escórrer.
Peleu la ceba, traieu el bigoti de les gambes i salpebreu el conill.
Poseu una cassola al foc amb oli d’oliva, fregiu breument les gambes i reserveu-les. En aquest mateix oli rostireu el conill amb la ceba i la cabeça d’alls.
Quan el conill serà ben ros, hi abocareu el conyac i ho tindrem tapat fi ns que l’alcohol s’haurà esbravat.
Mentrestant, peleu les ametlles, les avellanes i els alls rostits, i ho tritureu tot amb un pensament d’aigua.
Poseu les gambes sobre el conill i cobriu-ho tot amb la picada.
Deixeu que faci xup-xup fi ns que estigui tendre i ja ho podem servir.
1h
Etiquetes: Conill Gambas Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2571 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.