Fideuà de ceps
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						
						
						
						Dieta: 						vegetariana
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 400 gr fideus (núm.2)
- 40 g de ceps deshidratats
- 1 ceba mitjana
- 4 grans d'all + 1 per l'all i oli
- Julivert
- 400 ml aigua (inclosa aigua dels ceps)
- Sal, oli
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Amb temps posem els ceps en un recipient amb aigua tèbia perquè s'hidratin.
Rossejarem els fideus i reservarem.
Fem un sofregit amb la ceba, l'all i el julivert, tot ben picat i a poc a poc ben cuit.
Quan ja està el sofregit i afegirem els ceps que haurem tret de l'aigua i haurem tallat a trossets. Ho deixem coure uns 15min (hi posem una mica d'aigua)   
L'aigua d'hidratar els ceps la colarem i ferem servir per coure els fideus, afegint aigua fins la mida necessària.
Quan els ceps ja estan cuits afegim els fideus, l'aigua i la sal.
Ho coem una estona al foc (encimera, etc) i una estona al forn.  
Acompanyem amb un all i oli, com en altes tipus de fideuà.
														
 1h
 1h 
Notes
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6899 visites.
 6899 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 
  Altres
 Altres Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Carns
 Carns 
  Remenat
 Remenat 
  
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram