Fideuà de ceps
Categoria:
Arrossos i pastes
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 gr fideus (núm.2)
- 40 g de ceps deshidratats
- 1 ceba mitjana
- 4 grans d'all + 1 per l'all i oli
- Julivert
- 400 ml aigua (inclosa aigua dels ceps)
- Sal, oli
4 racions
Elaboració
Amb temps posem els ceps en un recipient amb aigua tèbia perquè s'hidratin.
Rossejarem els fideus i reservarem.
Fem un sofregit amb la ceba, l'all i el julivert, tot ben picat i a poc a poc ben cuit.
Quan ja està el sofregit i afegirem els ceps que haurem tret de l'aigua i haurem tallat a trossets. Ho deixem coure uns 15min (hi posem una mica d'aigua)
L'aigua d'hidratar els ceps la colarem i ferem servir per coure els fideus, afegint aigua fins la mida necessària.
Quan els ceps ja estan cuits afegim els fideus, l'aigua i la sal.
Ho coem una estona al foc (encimera, etc) i una estona al forn.
Acompanyem amb un all i oli, com en altes tipus de fideuà.
1h
Notes
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4230 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo normalment poso 250ml d'aigua ( o brou,fumet,etc) per cada 100gr de fideus.
Si, tens raó. Jo posso a la baixa la quantitat d'oli als ingredients, però després ja comento que si pot posar més oli, a...
GRÀCIES. També ha de quedar bé fets d'aquesta manera. El temps de cocció és important perquè no quedin massa cuits. Si...
Hola a tots. Fa temps que us segueixo i ara m'he decidit a aportar una recepta. Espero continuar fent-ho. Fins aviat.