Pollastre farcit amb llemàntol i crema de ceps
Ingredients
- 5 cuixes de pollastre desossades
- 2 llemàntols de uns 500grs més o menys
- 500grs de ceps
- 250cl de fumet de peix
- 50cl de crema de llet
- 1 cullerada de farina
- Sal
- Pebre blanc
- Oli de oliva
 5 racions
 5 racions
Elaboració
							Primer de tot bullirem els dos llemàntols amb una cassola amb aigua i un pols de sal
Un cop bullit els posem a escorrer i deixem que es refredin
Un cop freds els obrim per la meitat al llarg amb un Ganivet i en traiem tota la carn
Les pinces les trenquem i tambè en traiem la carn
Agafem les cuixes desossades i les farcim amb la carn de llemàntol
Un cop fet això les lliguem amb una xarxa feta amb fil de cuina
Ara posem una cassola al foc amb un raig de oli de oliva a escalfer
Salpebrem les cuixes i les posem a la cassola a rossejar una mica a foc viu
Ara posem un cassò al foc amb crema de llet, el fumet de peix, un pols de sal, un pols de pebre, la farina i els ceps tallats a trossos
Anirem remenant aquesta mescla fins qie veiem que els ceps son cuits i la mescla comença a espesseir
Un cop fet això triturarem aquesta mescla amb el túrmix
Ara la afegim a la cassola de les cuixes de pollastre i fem coure tot plegat anant sacssejant la cassola de tant en tant
Quant veiem el pollastre cuita parem el foc i estarà llest.
														
 Etiquetes: 
						Carn  Marisc i crustacis
 
						Etiquetes: 
						Carn  Marisc i crustacis  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2996 visites.
 2996 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  30 min.
 30 min. 
  Sopes i cremes
 Sopes i cremes 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram