Pollastre farcit amb llemàntol i crema de ceps

Categoria:
Típica de: Costa Brava Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 5 cuixes de pollastre desossades
  • 2 llemàntols de uns 500grs més o menys
  • 500grs de ceps
  • 250cl de fumet de peix
  • 50cl de crema de llet
  • 1 cullerada de farina
  • Sal
  • Pebre blanc
  • Oli de oliva

5 racions

Elaboració

Primer de tot bullirem els dos llemàntols amb una cassola amb aigua i un pols de sal
Un cop bullit els posem a escorrer i deixem que es refredin
Un cop freds els obrim per la meitat al llarg amb un Ganivet i en traiem tota la carn
Les pinces les trenquem i tambè en traiem la carn
Agafem les cuixes desossades i les farcim amb la carn de llemàntol
Un cop fet això les lliguem amb una xarxa feta amb fil de cuina
Ara posem una cassola al foc amb un raig de oli de oliva a escalfer
Salpebrem les cuixes i les posem a la cassola a rossejar una mica a foc viu
Ara posem un cassò al foc amb crema de llet, el fumet de peix, un pols de sal, un pols de pebre, la farina i els ceps tallats a trossos
Anirem remenant aquesta mescla fins qie veiem que els ceps son cuits i la mescla comença a espesseir
Un cop fet això triturarem aquesta mescla amb el túrmix
Ara la afegim a la cassola de les cuixes de pollastre i fem coure tot plegat anant sacssejant la cassola de tant en tant
Quant veiem el pollastre cuita parem el foc i estarà llest.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2959 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: