Crema de gírgoles
Ingredients
- 600 gr de GÍRGOLES
- 1 ceba petita
- 1 patata petita
- Una mica de mantega
- Oli
- Sal
- 1 cubet avecrem (opcional)
- Aigua
4 racions
Elaboració
En un casso apropiat hi posem la mantega i un rajoli d'oli (perquè la mantega no es cremi)
Tallem la ceba a grills prims i la posem al cassó que es sofregeixi una mica, tot remenant.
A continuació afegim les gírgoles netes, la patata tallada, el cubet,sal i ho cobrim d'aigua.
Ho bullim 20-25min i ho triturem amb el minipimer.
Ja podem posar al plat.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1884 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo normalment poso 250ml d'aigua ( o brou,fumet,etc) per cada 100gr de fideus.
Si, tens raó. Jo posso a la baixa la quantitat d'oli als ingredients, però després ja comento que si pot posar més oli, a...
GRÀCIES. També ha de quedar bé fets d'aquesta manera. El temps de cocció és important perquè no quedin massa cuits. Si...
Hola a tots. Fa temps que us segueixo i ara m'he decidit a aportar una recepta. Espero continuar fent-ho. Fins aviat.