Filets de seitan arrebossats
Ingredients
- Seitan
- 2 cullerades de SALSA DE SOJA
- Gengibre fresc
- Ou
- Pa torrat
- Oli
2 racions
Elaboració
Filetejem el seitan (jo el faig a casa, moltes persones el compren ja fet)
En un bol posem 1 ou, sal, la salsa de soja, gengibre ratllat (a gust de cadascu.
Incorporem els filets de seitan dins del bol i deixem que reposi una 1/2 hora.
Al moment de coure'l passem el seitan per el pa torrat i elfregim.
45min
Notes
Jo faig el seitan a partir d'una recepta d'uns amics,i una vegada agafes pràctica és fàcil i econòmic. . A internet hi ha diferents maneres de fer-lo, unes més complicades que altres. Jo ja parteixo del gluten comprat.
Si hi ha algú que l'interessi la meva recepta m'ho diu i l'explico.
Etiquetes:
Cuina vegetariana
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1723 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo normalment poso 250ml d'aigua ( o brou,fumet,etc) per cada 100gr de fideus.
Si, tens raó. Jo posso a la baixa la quantitat d'oli als ingredients, però després ja comento que si pot posar més oli, a...
GRÀCIES. També ha de quedar bé fets d'aquesta manera. El temps de cocció és important perquè no quedin massa cuits. Si...
Hola a tots. Fa temps que us segueixo i ara m'he decidit a aportar una recepta. Espero continuar fent-ho. Fins aviat.