Filets de seitan arrebossats
Ingredients
- Seitan
- 2 cullerades de SALSA DE SOJA
- Gengibre fresc
- Ou
- Pa torrat
- Oli
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Filetejem el seitan (jo el faig a casa, moltes persones el compren ja fet)
En un bol posem 1 ou, sal, la salsa de soja, gengibre ratllat (a gust de cadascu.
Incorporem els filets de seitan dins del bol i deixem que reposi una 1/2 hora.
Al moment de coure'l passem el seitan per el pa torrat i elfregim.
														
 45min
  45min 
Notes
Jo faig el seitan a partir d'una recepta d'uns amics,i una vegada agafes pràctica és fàcil i econòmic. . A internet hi ha diferents maneres de fer-lo, unes més complicades que altres. Jo ja parteixo del gluten comprat.
Si hi ha algú que l'interessi la meva recepta m'ho diu i l'explico.
 Etiquetes: 
						Cuina vegetariana
 
						Etiquetes: 
						Cuina vegetariana  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2594 visites.
 2594 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Carns
 Carns Aperitiu
 Aperitiu 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram