Llucets arrebossats amb escalivada
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dotze llucets de mida mitjana
- Sal
- Oli d'oliva
- Escalivada, ( la trobareu a les meves receptes )
- Farina
- Quatre ous batuts
4 racions
Elaboració
Al comprar els llucets, demanem que ens treguin les espines centrals, i ens els deixin ben plans.
Seguidament, preparem l'escalivada tal com us explico a la meva recepta, i la reservem.
A continuació, salem els llucets, els passem per farina, per ou batut, i els fregim en una paella amb oli d'oliva.
Quan són fregits, els posem de tres en tres en un plat, posant-hi un niu d'escalivada com acompanyament, i ja ho podrem servir a taula.
Etiquetes:
Cuina marinera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
914 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.