Llucets arrebossats amb escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze llucets de mida mitjana
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Escalivada, ( la trobareu a les meves receptes )
  • Farina
  • Quatre ous batuts

4 racions

Elaboració

Al comprar els llucets, demanem que ens treguin les espines centrals, i ens els deixin ben plans.
Seguidament, preparem l'escalivada tal com us explico a la meva recepta, i la reservem.
A continuació, salem els llucets, els passem per farina, per ou batut, i els fregim en una paella amb oli d'oliva.
Quan són fregits, els posem de tres en tres en un plat, posant-hi un niu d'escalivada com acompanyament, i ja ho podrem servir a taula.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

706 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!