Arròs negre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 600 grams d'arròs tipus "bomba" MontsiĂ 
  • Sis cullerots de marca per paelles ( estĂ  a les meves receptes )
  • Fumet de peix ( estĂ  a les meves receptes )
  • Quatre sobres de tinta de calamar
  • Tres cullerades de picada d'all i julivert(feta amb la batedora elèctrica)
  • Sal

6 racions

Utensilis

Una paellera per sis comensals
Uns estalvis

ElaboraciĂł

Posem la paellera al foc, hi posem : la marca, l'arròs, la picada i els tres sobres de tinta. Ho remenem ben remenat, i tot seguit afegim el fumet, fins arribar a les nanses.
Ho corregim de sal, i ho enfornem a 180º, fins que l'arròs, Ês cuit.
La gracia d'aquest arròs, Ês que quan es cou en el forn, fà pel damunt una crosta amb la tinta, que Ês ex-cel-lent.
Seguidament, ja la podrem servir a taula amb uns estalvis a sota

40min

Notes

Quant feu aquest arròs, us demano per favor, ! no hi poseu allioli al servir-lo ¥
Si l'arròs negre la feu amb tinta natural, tingueu en compte de fer-la bullir abans amb una mica de fumet, doncs la tinta al natural, Ês altament tòxica.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Arròs negre

Enllaça aquesta recepta:

1255 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!