Rap a l'all cremat
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Una cua de rap, de dos quilos aprox.
- Dotze alls pelats
- Un quilo de patates pelades, i cascades
- Sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
- Ví blanc
- Fumet de peix, ( està en les meves receptes )
- Pebre vermell en pols, ( dolç )
- Sal
- Oli d'oliva
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una cassola marinera, de ferro colat.
Uns estalvis
Elaboració
							Agafem la cua de rap, i la tallem en rodanxes, d'un dit aprox. Les salem i les reservem.
En una cassola marinera, amb oli d'oliva, fregim els alls, fins que siguin ben daurats.
Afegim : tres cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi blanc, una culleradeta de pebre vermell, i el fumet de peix, necessari per coure les patates.
Quan arrenqui el bull, afegim les patates cascades, i deixem que es coguin.
Quan són mig cuites, posem dos talls de rap per comensal, corregim de sal, i quan tot plegat és cuit, ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
														
 1h
 1h 
Notes
Aquesta recepta, me la va ensenyar a fer, un cosi meu, que és pescador, a Vilanova i la Geltrú.
 Etiquetes: 
						Cuina marinera
 
						Etiquetes: 
						Cuina marinera  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5379 visites.
 5379 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Paella
 Paella 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram