Polpetes de llenguado i llagostins, amb salsa de taronja

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llenguado filetejat, per comensal ( quatre filets )
  • 16 llagostins pelats
  • 16 escuradents
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Ví blanc
  • 200 grams d'arròs bomba
  • Dues tires de bacó, tallat a brunoise
  • Una ceba petita picolada
  • Mantega
  • Salsa de taronja ( està en les meves receptes )
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Primer de tot, farem la guarnició del plat. En un cassó amb aigua i sal, bullim l'arròs.
Quan és cuit, l'escorrem i el reservem. en una paella amb mantega, fregim : la ceba picolada, i el bacó picolat. Seguidament, afegim l'arròs i ho saltem tot plegat.
Amb l'ajud de un motlle, fem un niu amb l'arròs i el posem en el centre del plat, on servirem les polpetes, i ho reservem.
Pelem els llagostins, i els emboliquem juntament amb els filets de llenguado, tot fent un farcellet. Ho fixem amb un escuradents, i els posem en una plàtera per anar al forn.
Ho salem, i hi afegim : un raig de vi blanc, i oli d'oliva.
Ho enfornem a 180º, uns deu minuts, i ja ho podrem emplatar. En el plat que tenim l'arròs, posem les polpetes, sense l'escuradents, fent la forma d'una creu . Seguidament, ho cobrim amb la salsa de taronja, i ja tenim el plat, llest per servir.

40min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2240 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: