Farcellets de cansalada fumada i llagostins, arrebossats

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Setze tires de cansalada fumada
  • Setze llagostins pelats
  • Setze escuradents
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Sis ous batuts

4 racions

Utensilis

Una paella fonda
Una aranya de filferro
Una safata de cartró amb blonda
Paper de cuina

Elaboració

Primerament, agafem els llagostins pelats, els enrrotllem amb la tira de cansalada i els fixem amb un escuradents. Tot seguit, els passem per farina, ou batut, i els fregim en oli d'oliva ben calent. Quan són fregits, els traiem amb l'aranya de filferro i els posem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli de fregir-los.
Seguidament, els posem en una safata de cartró amb blonda, i ja els podrem servir a taula.
Nota- En el moment de servir-los, retirem l'escuradents.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1175 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: