Farcellets de cansalada fumada i llagostins, arrebossats

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Setze tires de cansalada fumada
  • Setze llagostins pelats
  • Setze escuradents
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Sis ous batuts

4 racions

Utensilis

Una paella fonda
Una aranya de filferro
Una safata de cartró amb blonda
Paper de cuina

Elaboració

Primerament, agafem els llagostins pelats, els enrrotllem amb la tira de cansalada i els fixem amb un escuradents. Tot seguit, els passem per farina, ou batut, i els fregim en oli d'oliva ben calent. Quan són fregits, els traiem amb l'aranya de filferro i els posem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli de fregir-los.
Seguidament, els posem en una safata de cartró amb blonda, i ja els podrem servir a taula.
Nota- En el moment de servir-los, retirem l'escuradents.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1080 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: