Faves amb cansalada

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2kg Faves tendres amb tavella
  • 3 o 4 talls cansalada del coll
  • 4 alls tendres
  • Fulles de menta
  • Oli
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una olla d' aigua posar les faves a trossos i unes fulles de menta, bullir 1 hora mes o menys.
En una cassolaamb poquet oli (la cansalada ja en deixa anar molt) fregir la cansalada a talls petits i els alls també trossejats.
Cuan les faves estan ben cuites posarles en una escurredora i seguidament afegirles a la cassola amb la cansalada i els alls.
Remenar i deixar coure tot plegat uns 5 minuts a foc lent.
Servir.

1h 20min

Notes

Per fer les faves amb tavella millor treure el nervi que hi ha a cada costat de la tavella.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1533 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!