Faves amb cansalada
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2kg Faves tendres amb tavella
- 3 o 4 talls cansalada del coll
- 4 alls tendres
- Fulles de menta
- Oli
- Sal
4 racions
Elaboració
En una olla d' aigua posar les faves a trossos i unes fulles de menta, bullir 1 hora mes o menys.
En una cassolaamb poquet oli (la cansalada ja en deixa anar molt) fregir la cansalada a talls petits i els alls també trossejats.
Cuan les faves estan ben cuites posarles en una escurredora i seguidament afegirles a la cassola amb la cansalada i els alls.
Remenar i deixar coure tot plegat uns 5 minuts a foc lent.
Servir.
1h 20min
Notes
Per fer les faves amb tavella millor treure el nervi que hi ha a cada costat de la tavella.
Etiquetes: Cansalada Catalunya Faves Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5433 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.