Platillo de presa de porc, amb cansalada, i cols de brusel-les

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
Estaci贸:      
Dificultat: Mitjana

Valoraci贸: Encara no te valoracions Afegir valoraci贸

Ingredients

  • Un quilo i mig de presa de porc, tallada a tacs
  • Quatre tires de cansalada de panxeta, tallada a trossos de un dit de gruix
  • 200 grams de cols de brusel-les ( fresques, o congelades)
  • Una ceba picolada
  • Sis alls pelats
  • Dues fulles de llorer
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Tom脿quet fregit
  • V铆 ranci
  • Conyac
  • Aigua, o brou de carn
  • Farina
  • Pebre negre en pols

6 racions

Elaboraci贸

En un cass贸 amb aigua i sal, bullim les cols de brusel-les, i quan s贸n cuites, les escorrem, les tallem en dues meitats, les enfarinem i les fregim en oli d'oliva. Seguidament, les posem damunt un paper de cuina, i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim la cansalada, i deixem que es faci rostillons.
La traiem, i la deixem damunt un paper de cuina, i la reservem.
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim la presa, salpebrada. Quan 茅s rosejada, afegim: la ceba picolada, els alls i el llorer. Pasada una estona, afegim tom脿quet fregit.
Despr茅s, afegim un raig de conyac, i v铆 ranci. Quan na reduit, afegim brou, fins a meitat de la cassola, i deixem que cogui a foc lent. Quan veiem que la carn, 茅s gaireb茅 cuita, corregim de sal, i hi afegim la cansalada, i les cols fregides. Ho deixem coure tot plegat uns cinc minuts m茅s, i ja ho tindrem llest per servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Platillo de presa de porc, amb cansalada, i cols de brusel-les

Enlla莽a aquesta recepta:

664 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol路licitar una revisi贸 del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!