Platillo de conill amb bolets, i cebetes

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Dos conills de quilo, tallats a trossos regulars ( reservem un fetge, per la picada)
  • Un pot de barreja de bolets, de 500 grams
  • 200 grams de cebetes de platillo
  • Una ceba picolada
  • Sis alls pelats
  • Dues fulles de llorer
  • TomĂ quet fregit
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Sucre
  • Mel
  • Vinagre de Mòdena
  • Pa fregit
  • Julivert picolat
  • Un grapat d'ametlles torrades, pelades
  • VĂ­ ranci
  • Conyac
  • Una cullerada de xocolata en pols
  • Aigua

6 racions

ElaboraciĂł

Primer de tot, en una paella amb oli d'oliva, posem: les cebetes, un polsim de sal, i un polsim de sucre. Les deixem coure a foc ben baix, tot remenant-les. Quan són mig cuites, els hi afegim: un raig de vinagre de Mòdena i un raig de mel. Quan són toves, les traiem, i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, saltem els bolets escorreguts, i un cop mig cuits, els reservem.
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim el conill salpebrat, a foc mitjĂ .
Pasada una estona, afegim: la ceba, els alls, el llorer, i un toc de tomĂ quet fregit. Seguidament, afegim un raig de conyac, i un raig de vĂ­ ranci. Quan a reduit, afegim aigua, fins a meitat de la cassola, i deixem que acabi de coure.
Quan veiem que el conill Ês gairebÊ cuit, afegim: els bolets, les cebetes, i una picada feta amb: pa fregit, julivert picolat, ametlles torrades, una cullerada de xocolata en pols, un all pelat, un polsim de sal i pebre, i un fetge de conill fregit. Ho passem per la batedora elèctrica, i ho afegim a la cassola amb el conill. Corregim de sal, i ho deixem coure, fins que tot plegat Ês cuit, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Platillo de conill amb bolets, i cebetes

Enllaça aquesta recepta:

1158 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!