Cebetes caramelitzades

Ingredients

  • 500 g de cebetes de platillo
  • 100 cc de vi negre
  • 100 cc d'aigua
  • 50 cc d'oli
  • Una culleradeta de sucre
  • Sal

3 racions

Elaboració

La primera cosa que farem serà escaldar les cebetes per poder-les pelar amb més facilitat. Si tallem les dues puntes, les pelarem fàcilment.
A continuació les posem a la paella amb l'oli, les salem i les fregim durant 5 minuts, remenant perquè vagin agafant color, sense que es cremin.
Afegim el vi i l'aigua.
Quan comencin a bullir, abaixem el foc i les deixem fer semitapades, a foc lent, durant uns 15 minuts, fins que quedin una mica toves i es beguin quasi tot el líquid.
Afegim el sucre i el deixem caramelitzar sense parar de voltejar-les, durant uns 3 minuts.
Les deixen refredar una mica i ja estan llestes per menjar.

25min

Notes

El més entretingut d'aquest plat, és pelar les cebetes. Convé tenir-les pelades amb antelació. Les poden fer el dia abans de menjar-les i així les tindrem a punt quan ens calguin.
És un acompanyament molt adequat per plats de carn. Queden molt bones.


Recepta de cuina de Cebetes caramelitzades

Aquestes són les cebes de platillo

Recepta de cuina de Cebetes caramelitzades

Així és com queden les cebetes caramelitzades

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

24873 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

5 comentaris:

Maria Rosa Xifré Lleal diu:
Ei, les cebetes de platillo jo les compro congelades i ja pelades!
Àngels Fernández Guillén diu:
Perfecte. Intentaré trobar-les, perquè pelar-les és bastant pesat. Gràcies!
Núria Almansa diu:
Àngels, això és un no parar! A veure si aquests dies que farem cuinetes en penjo alguna jo. Aquestes cebes tenen molt bona pinta i han d'estar molt bones!
Dolça diu:
M'agrada l'idea de comprar-les congelades. Només les faig de tant entant per no haver de pelar i plorar. Gràcies!
Domingo Mir diu:
Jo ho he provat a fer amb escalunyes enlloc de cebetes, i substituint el vi per caldo de carn. Magnífic.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: