Cebetes del platillo caramel·litzades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de cebetes del platillo
  • Sal
  • Sucre
  • Oli d'oliva
  • Mel
  • Vinagre de Mòdena
  • Vi negre

10 racions

Utensilis

Un wok
Una espàtula de fusta
Un atuell amb tapa per guardar les cebes un cop fetes

Elaboració

Primerament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva a foc baix, fiquem: les cebetes amb un grapat de sucre i un polsim de sal.
Sofregim les cebetes tot remenant-ho amb l'espàtula de fusta, i quan veiem que comencen a estar una mica cuites, hi afegim: un raig de vinagre de Mòdena, un rajolí de vi negre, i un bon raig de mel.
Deixem que vagin coent-se tot donant-hi voltes amb l'espàtula, fins que veiem que ja són toves i caramel·litzades.
Les posem en un atuell amb tapa, i les guardem fins que ens facin falta.

1h 30min

Notes

Si veiem que no hi han cebetes del platillo en el mercat, sempre ho podem fer amb ceba normal, tallada a juliana.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2832 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: