
Cebetes del platillo caramel·litzades
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Confitures
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un quilo de cebetes del platillo
- Sal
- Sucre
- Oli d'oliva
- Mel
- Vinagre de Mòdena
- Vi negre
10 racions
Utensilis
Un wok
Una espàtula de fusta
Un atuell amb tapa per guardar les cebes un cop fetes
Elaboració
Primerament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva a foc baix, fiquem: les cebetes amb un grapat de sucre i un polsim de sal.
Sofregim les cebetes tot remenant-ho amb l'espàtula de fusta, i quan veiem que comencen a estar una mica cuites, hi afegim: un raig de vinagre de Mòdena, un rajolí de vi negre, i un bon raig de mel.
Deixem que vagin coent-se tot donant-hi voltes amb l'espàtula, fins que veiem que ja són toves i caramel·litzades.
Les posem en un atuell amb tapa, i les guardem fins que ens facin falta.
1h 30min
Notes
Si veiem que no hi han cebetes del platillo en el mercat, sempre ho podem fer amb ceba normal, tallada a juliana.
Etiquetes:
La cuina de les guarnicions
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5031 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.