Platillo de vedella, amb verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo i mig de jarret de vedella, tallat a trossos regulars
  • 200 grams de pastanagues tipus Babi, congelades
  • 150 grams de pèsols congelats
  • 200 grams de cebetes de platillo
  • 150 grams de mongeta verda plana, tallada a trocets
  • Una ceba picolada
  • Sis alls pelats
  • Dues fulles de llorer
  • Sal
  • Sucre
  • Mel
  • Vinagre de môdena
  • Ví ranci
  • Conyac
  • Pebre negre en pols
  • Aigua
  • Tomàquet fregit
  • Oli d'oliva

6 racions

Elaboració

Primer de tot, posem les cebetes pelades, en una paella amb: oli d'oliva, sal i sucre, a foc ben baix. Quan són mig cuites, els hi afegim: un raig de vinagre de mòdena, i mel, i deixem que s'acabin de coure, fins que siguin tobes.
A part, en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim el jarret salpebrat. Quan és mig rossejat, hi afegim : la ceba picolada, els alls pelats, el llorer, i un toc de tomàquet fregit. Pasada una estona, afegim un raig de ví ranci, i conyac, i deixem que redueixi.
A continuació, cobrim la carn amb aigua, i hi afegim: els pèsols, les pastanagues, i la mongeta verda.
Deixem que cogui a foc lent, fins que la carn sigui mig cuita, llavors hi afegim les cebetes de platillo, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem reure a taula.

2h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1264 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!