Platillo de vedella, amb verduretes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un quilo i mig de jarret de vedella, tallat a trossos regulars
- 200 grams de pastanagues tipus Babi, congelades
- 150 grams de pèsols congelats
- 200 grams de cebetes de platillo
- 150 grams de mongeta verda plana, tallada a trocets
- Una ceba picolada
- Sis alls pelats
- Dues fulles de llorer
- Sal
- Sucre
- Mel
- Vinagre de môdena
- Ví ranci
- Conyac
- Pebre negre en pols
- Aigua
- Tomàquet fregit
- Oli d'oliva
6 racions
Elaboració
Primer de tot, posem les cebetes pelades, en una paella amb: oli d'oliva, sal i sucre, a foc ben baix. Quan són mig cuites, els hi afegim: un raig de vinagre de mòdena, i mel, i deixem que s'acabin de coure, fins que siguin tobes.
A part, en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim el jarret salpebrat. Quan és mig rossejat, hi afegim : la ceba picolada, els alls pelats, el llorer, i un toc de tomàquet fregit. Pasada una estona, afegim un raig de ví ranci, i conyac, i deixem que redueixi.
A continuació, cobrim la carn amb aigua, i hi afegim: els pèsols, les pastanagues, i la mongeta verda.
Deixem que cogui a foc lent, fins que la carn sigui mig cuita, llavors hi afegim les cebetes de platillo, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem reure a taula.
2h
Etiquetes: La cuina dels platillos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3207 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.