Amanida de faves petites amb menta i pernil salat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un quilo de faves petites, congelades
- Dues fulles de llorer
- Una ceba tendre, picolada
- 300 grams de pernil salat, tallat a juliana ben fina
- Un manat de menta fresca
- Oli d'oliva
- Sal
- Vinagre de poma
- Un punt de mostassa de Dijón
- Un brot de julivert
4 racions
Utensilis
Un bol de vidre mitjà
Un bol de vidre gran
Una safata plana de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Elaboració
En un cassó amb : aigua, sal, julivert i el llorer, bullim les faves. Quan són cuites, les escorrem i les refredem. Les posem en un bol de vidre gran, i les barregem amb : la ceba picada, la menta i el pernil tallat a juliana ben fina.
A part, fem una vinagreta amb : un punt de mostassa, Sal, vinagre de poma, la menta ben picolada, i oli d'oliva. Ho batem amb les varetes, i seguidament, ho barregem amb les faves. Ho remenem ben remenat, i ja ho podrem servir a taula, ben repartit en la safata de porcellana blanca.
40min
Etiquetes:
Amanides de primavera Cuina de primavera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6072 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...