Pilotes de cigrons (Falàfel) sobre amanida de tomàquet
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						
						
						
						Dieta: 						vegetariana
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
Per a les pilotes de cigrons:
- 200g de cigrons remollats
- 3 cebes tendres incloent les cues verdes netejades
- 1 ou
- El suc de mitja llimona
- Un grapadet de pinyons
- Pa ratllat
- sal, pebre vermell picant, comí en pols
- Oli d'oliva
Per a l'amanida de tomàquet:
- 2 tomàquets mitjans per amanir
- Sal, pebre negre, canyella en pols
- El suc de mitja llimona
- Oli d'oliva verge
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							En una olla amb aigua i sal, es posen a bullir a foc lent els cigrons que han estat en remull unes dotze hores. Quan veiem que comencen a estar tous, apagarem el foc, els colarem i deixarem que es refredin.
En un recipent fondo, axafarem els cigrons amb l'ajuda d'una forquilla i li afegirem les cebes tendres tallades ben fines incloent-hi les cues verdes, els pinyons, l'ou, el suc de mitja llimona, la sal, el pebre vermell picant i el comí en pols i ho remanarem tot fins que quedi una pasta. Si veiem que queda molt espessa, li podem afegir un rajolinet d'oli d'oliva. Deixem que reposi una mitja hora. Amb l'ajuda de dues culleres, fem les pilotes i les passem pel pa ratllat.
En una paella posem a escalfar oli d'oliva suficient per a cubrir les pilotes. Quan l'oli està al seu punt, fregim les pilotes a foc mitjà fins que quedin dorades. Les treiem i les posem sobre paper de cuina per tal que treguin l'oli.
En una plata per amanides, li posem els tomàquets tallats a daus. Ho amanim amb sal, pebre negre, canyella en pols, el suc de mitja llimona i un rajolí d'oli d'oliva verge. Per damont li posem les pilotes i ja es pot servir.
														
 2h
 2h 
 Etiquetes: 
						Cigrons  Falàfel
 
						Etiquetes: 
						Cigrons  Falàfel  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6391 visites.
 6391 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 Neus SBD
 Neus SBD![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres 
  Amanida
 Amanida 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Carns
 Carns 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram