Codonyat
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  tardor
 tardor 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- Un quilo de codonys.
- 500 grams de sucre. O més si el voleu més dolç.
Utensilis
Una olla mitjaneta.
Elaboració
							Posem els codonys pelats i tallats a trossos i el sucre en una olla, i ho deixem 24 hores, tapat amb un drap de cuina. Hi deixem les peladures també.
Passat aquest temps, veurem que el sucre s'ha desfet, i ha quedat un suc fosc.
Posem la mateixa olla al foc, i ho fem bullir tot durant uns 30 minuts amb una mica d'aigua, havent tret abans algunes peladures i els cors
Ho trinxarem amb una batidora manual, i ho seguirem bullint a foc lent, remenant contínuament per tal que no se'ns enganxi, fins que veiem que queda una pasta compacta.
Ho deixarem refredar, i llest per a posar-ho en motlles i menjar.
														
 1h
 1h 
Notes
Aquest postre, és deliciós acompanyat de qualsevol formatge blanc. El de "la tetilla", és un dels més adients.
Podem fer-lo també sense deixar-lo 24 hores amb el sucre. Aleshores cal bullir els codonys sols, amb algunes peladures i sense els cors, i desfent a part amb una mica d'aigua el sucre.
 Etiquetes: 
						Membrillo
 
						Etiquetes: 
						Membrillo  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 18362 visites.
 18362 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Salses
 Salses Crema
 Crema 
  Carns
 Carns 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram