Amanida d'escarola amb pernil d'ànec, poma, codonyat i formatge fresc, amb vinagreta d'alvocat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Una escarola gran
- Un sobre de pernil d'ànec
- Dues pomes mitjanes
- Un tros de codonyat de 500 grams
- Un tros de formatge fresc de 500 grams
- Un alvocat de mida gran
- Sal
- Oli d'oliva
- Vinagre de poma
5 racions
Utensilis
Dos bols de vidre grans
Una safata de porcellana rodona
un batedor de varetes
Un estri per buidar la poma
Elaboració
Primerament netegem l'escarola, la tallem en trossos regulars, i un cop neta la posem en un bol de vidre gran i la reservem.
Seguidament, fem la vinagreta d'alvocat com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
A continuació, en el bol de la escarola, afegim: el pernil d'ànec, el codonyat tallat a quadrets juntament amb el formatge fresc també tallat a quadrets, les pomes pelades i tallades a quadrets,i l'alvocat pelat i tallat a quadrets, tot seguit ho remenem tot ben remenat, i a continuació, afegim la vinagreta d'alvocat,ho remenem i ho fiquem a la safata de porcellana rodona, i ja ho tindrem llest per servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de tardor-hivern La cuina de les amanides
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2566 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.