Pastissets de pasta de full amb codonyat i pinyons
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crestes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues plaques de pasta de full
- Un tros de codonyat de 500 grams
- Farina
- Sucre 100 grams de pinyons
- Dos ous batuts
5 racions
Utensilis
Una placa pel forn
Paper sulfurat
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar-la
Un pinzell
Un bol de vidre petit
Un tala pastes rodó
Una safata de cartró rectangular amb blonda
Elaboració
Primerament, espolsem farina en el marbre de la cuina, i amb el corró, estirem la pasta de full, i amb l'altre corró la punxem.
Seguidament, amb un talla pastes rodó de mida mitjana, tallem deu rodones,i les fiquem damunt el paper sulfurat a la placa del forn.
Tot seguit, omplim la pasta de full amb una mica de codonyat, i amb una forquilla, segellem totes les voreres dels pastissets, els pintem amb l'ou batut, afegim un quants pinyons al damunt, ho espolsem amb sucre, i els enfornem a 180º, fins que veiem que els pastissets ja són daurats, i ja els podrem servir a taula, amb la safata de cartró amb blonda.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de tardor La cuina de les postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1760 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...