Ceps amb botifarra negra i crua
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Muntanyes de les Salines
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Uns quants ceps frescos
- 1 botifarra negra prima
- 1 botifarra de carn crua
- 1 pols de sal
- 1 raig d'oli de oliva
2 racions
Elaboració
Primer de tot netegem i tallem a trossos els ceps, barret i pota
Posem una cassola al foc amb l'oli a escalfar
Tallem les dues botifarres a llesques primes
Un cop calent l'oli i afegim la botifarra de carn crua a la cassola i donem unes voltes
Seguidament afegim la fotifarra negra i remenem una mica
Ara afegim els ceps i salem una mica el conjunt de tot
Anem remenant i amb la cullera de fusta, anem trencant també els talls de botifarra, veureu que quasibé es trencan soles nomès en remenar
Fem coure uns minuts i a sucar pa.
15min
Notes
Recomano una cassola de ferro colat per fer aquest plat.
Etiquetes: Bolets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3441 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.