Ceps amb botifarra negra i crua
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Muntanyes de les Salines
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Uns quants ceps frescos
- 1 botifarra negra prima
- 1 botifarra de carn crua
- 1 pols de sal
- 1 raig d'oli de oliva
2 racions
Elaboració
Primer de tot netegem i tallem a trossos els ceps, barret i pota
Posem una cassola al foc amb l'oli a escalfar
Tallem les dues botifarres a llesques primes
Un cop calent l'oli i afegim la botifarra de carn crua a la cassola i donem unes voltes
Seguidament afegim la fotifarra negra i remenem una mica
Ara afegim els ceps i salem una mica el conjunt de tot
Anem remenant i amb la cullera de fusta, anem trencant també els talls de botifarra, veureu que quasibé es trencan soles nomès en remenar
Fem coure uns minuts i a sucar pa.
15min
Notes
Recomano una cassola de ferro colat per fer aquest plat.



Etiquetes:
Bolets
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2489 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.