Saltat de ceps i camagrocs

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns quants ceps
  • Uns quants camagrocs(rossinyols de pi)
  • Una xulla de cansalada
  • Un pols de sal
  • Un raig d'oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Primer de tot, si son frescos els bolets , els rentem i escorrem
Si son assecats, els rehidratem
Tallem la cansalada a trossos
Posem una paella al foc amb un raig d'oli
Un cop sigui calent el oli, i tirem els bolets i salem lleugerament
Donem unes voltes i afegim la cansalada
Remenem i deixem uns minuts que es barregin els sabors

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7133 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!