Saltat de ceps i camagrocs
Categoria:
Altres
Típica de: Catalunya
Estació: tardor

Ingredients
- Uns quants ceps
- Uns quants camagrocs(rossinyols de pi)
- Una xulla de cansalada
- Un pols de sal
- Un raig d'oli d'oliva
1 racions
Elaboració
Primer de tot, si son frescos els bolets , els rentem i escorrem
Si son assecats, els rehidratem
Tallem la cansalada a trossos
Posem una paella al foc amb un raig d'oli
Un cop sigui calent el oli, i tirem els bolets i salem lleugerament
Donem unes voltes i afegim la cansalada
Remenem i deixem uns minuts que es barregin els sabors
30min
Etiquetes:
Bolets
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8620 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.