Carn picada bolonyesa amb puré de patata
Ingredients
- Per a una safata d'aproximadament 2 litres, ben greixada
Carn picada:
- Una mica d'oli
- 400 grams de carn picada (vedella i porc)
- 1 sobre de barreja bolonyesa (Knorr)
- 1 dl d'aigua
- ½ culleradeta de sal
- Una mica de pebre.
Puré de patates:
- 450 grams de puré de patates
- 2 cullerades de llet
- 40 grams de formatge parmesà ratllat.
Elaboració
Carn picada:
Escalfa l'oli en una paella i fregeix la carn durant uns 3 minuts. Afegeix les verdures i cuina uns 4 minuts més.
Afegeix l'aigua, i el mix de bolonyesa, condimenta al gust i cuina fins que la carn estigui cuita, reserva a part.
Puré de patates:
Estén la carn al fons de la safata greixada.
Prepara el puré de patates segons les indicacions de l'envàs, reparteix sobre la carn i escampa el formatge pel damunt.
Cocció:
Enforna en la meitat superior del forn, preescalfat a 200 graus, durant uns 20 minuts o fins que la part superior prengui un bonic color torradet.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2647 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.