Carn picada bolonyesa amb puré de patata
Ingredients
- Per a una safata d'aproximadament 2 litres, ben greixada
Carn picada:
- Una mica d'oli
- 400 grams de carn picada (vedella i porc)
- 1 sobre de barreja bolonyesa (Knorr)
- 1 dl d'aigua
- ½ culleradeta de sal
- Una mica de pebre.
Puré de patates:
- 450 grams de puré de patates
- 2 cullerades de llet
- 40 grams de formatge parmesà ratllat.
Elaboració
Carn picada:
Escalfa l'oli en una paella i fregeix la carn durant uns 3 minuts. Afegeix les verdures i cuina uns 4 minuts més.
Afegeix l'aigua, i el mix de bolonyesa, condimenta al gust i cuina fins que la carn estigui cuita, reserva a part.
Puré de patates:
Estén la carn al fons de la safata greixada.
Prepara el puré de patates segons les indicacions de l'envàs, reparteix sobre la carn i escampa el formatge pel damunt.
Cocció:
Enforna en la meitat superior del forn, preescalfat a 200 graus, durant uns 20 minuts o fins que la part superior prengui un bonic color torradet.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1320 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c