Carn picada bolonyesa amb puré de patata

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Per a una safata d'aproximadament 2 litres, ben greixada

Carn picada:

  • Una mica d'oli
  • 400 grams de carn picada (vedella i porc)
  • 1 sobre de barreja bolonyesa (Knorr)
  • 1 dl d'aigua
  • ½ culleradeta de sal
  • Una mica de pebre.

Puré de patates:

  • 450 grams de puré de patates
  • 2 cullerades de llet
  • 40 grams de formatge parmesà ratllat.

Elaboració

Carn picada:

Escalfa l'oli en una paella i fregeix la carn durant uns 3 minuts. Afegeix les verdures i cuina uns 4 minuts més.
Afegeix l'aigua, i el mix de bolonyesa, condimenta al gust i cuina fins que la carn estigui cuita, reserva a part.

Puré de patates:

Estén la carn al fons de la safata greixada.
Prepara el puré de patates segons les indicacions de l'envàs, reparteix sobre la carn i escampa el formatge pel damunt.

Cocció:

Enforna en la meitat superior del forn, preescalfat a 200 graus, durant uns 20 minuts o fins que la part superior prengui un bonic color torradet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

458 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!