Espinacs a la crema sobre un llit d’arròs
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 bossa i quart d’espinacs petits, d’aquests que venen preparats
- 300 grams d’arròs
- 1 pot de xampinyons
- 1 ceba
- 3 alls
- Pebre negre
- 3 decilitres de crema de llet
- 1 tomàquet o tomàquet triturat
- Formatge ratllat
- Oli d’oliva verge
4 racions
Elaboració
Posar a bullir l’arròs amb aigua, sal i un all uns 20 minuts.
Després deixar en un colador, passar-hi una mica d’aigua i deixar escórrer l’excés d’aigua.
Mentre es cou l'arròs, picar la ceba i els alls i posar a fregir amb 3 cullerades d’oli.
Quan comencin a estar afegim els xampinyons, i quan aquests estiguin afegim els espinacs, poc a poc, ja que al principi fan molt de bulto.
Anar removent fins que hagin reduït la mida del tot, i afegim la crema de llet i el pebre al gust i deixem uns minuts. Posem sal al gust.
En un recipient posem l’arròs a tota la base, damunt hi posem les rodanxes de tomàquet o el tomàquet triturat cobrint l’arròs, com més us agradi, damunt posarem els espinacs a la crema i formatge ratllat cobrint-ho tot.
Finalment ho posem a gratinar y servim ben calent
Notes
Aquest senzill plat, amb els ingredients, que no són res de l’altre món, es una combinació exquisida, l’arròs queda cremós al banyar-se amb la crema de llet que baixa dels espinacs.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3026 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c