Espinacs a la crema sobre un llit d’arròs

Ingredients

  • 1 bossa i quart d’espinacs petits, d’aquests que venen preparats
  • 300 grams d’arròs
  • 1 pot de xampinyons
  • 1 ceba
  • 3 alls
  • Pebre negre
  • 3 decilitres de crema de llet
  • 1 tomàquet o tomàquet triturat
  • Formatge ratllat
  • Oli d’oliva verge

4 racions

Elaboració

Posar a bullir l’arròs amb aigua, sal i un all uns 20 minuts.
Després deixar en un colador, passar-hi una mica d’aigua i deixar escórrer l’excés d’aigua.
Mentre es cou l'arròs, picar la ceba i els alls i posar a fregir amb 3 cullerades d’oli.
Quan comencin a estar afegim els xampinyons, i quan aquests estiguin afegim els espinacs, poc a poc, ja que al principi fan molt de bulto.
Anar removent fins que hagin reduït la mida del tot, i afegim la crema de llet i el pebre al gust i deixem uns minuts. Posem sal al gust.
En un recipient posem l’arròs a tota la base, damunt hi posem les rodanxes de tomàquet o el tomàquet triturat cobrint l’arròs, com més us agradi, damunt posarem els espinacs a la crema i formatge ratllat cobrint-ho tot.
Finalment ho posem a gratinar y servim ben calent

Notes

Aquest senzill plat, amb els ingredients, que no són res de l’altre món, es una combinació exquisida, l’arròs queda cremós al banyar-se amb la crema de llet que baixa dels espinacs.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2066 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!