Mil fulls de patata amb herbes provençals
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 8 o 9 patates (les meves eren petites)
- Herbes provençals
- Pebre
- Sal
- 100 ml crema de llet
- 2 ous
- 75 gr de formatge ratllat
- 8 gr llevat royal
4 racions
Elaboració
Tallarem les patates ben fines, si pot ser amb mandolina millor. Agafarem un motlle de silicona i hi posarem un llit de patata, sal pebrerem i hi posarem herbes provençals, després una altra capa de patata, sal, pebre i herbes provençals, així successivament fins omplir el motlle. En un bol batrem els ous amb una mica de sal, després afegirem la cema de llet i finalment el llevat. Batrem bé i ho posarem per sobre de les patates procurant que arribi a tots els racons. Per sobre hi posarem el formatge ratllat i enfornarem uns 40 minuts a 180º. Desmotllarem i ja el tenim llest per menjar com a entrant o com a acompanyament. El podem servir a talls o amb un rajolí de vinagreta de fruits vermells.
45min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3801 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Us pensaveu que no me n'adonaria que heu plagiat la meva recepta? Sé que n'hi ha de molts tipus de maneres de fer la truita,...
Senzilla però amb un resultat espectacular. Per cert la patata on l'has trobat? Jo fa molt que la busco però encara no...
No, primer vas fent les capes de verdures i quan ho tens tot hi poses la barreja dels ous amb la llet així d'aquesta manera...
Prenc nota de la recepta, senzilla i fàcil
Un aspecte, espectacular