Mil fulls de patata amb herbes provençals

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 o 9 patates (les meves eren petites)
  • Herbes provençals
  • Pebre
  • Sal
  • 100 ml crema de llet
  • 2 ous
  • 75 gr de formatge ratllat
  • 8 gr llevat royal

4 racions

Elaboració

Tallarem les patates ben fines, si pot ser amb mandolina millor. Agafarem un motlle de silicona i hi posarem un llit de patata, sal pebrerem i hi posarem herbes provençals, després una altra capa de patata, sal, pebre i herbes provençals, així successivament fins omplir el motlle. En un bol batrem els ous amb una mica de sal, després afegirem la cema de llet i finalment el llevat. Batrem bé i ho posarem per sobre de les patates procurant que arribi a tots els racons. Per sobre hi posarem el formatge ratllat i enfornarem uns 40 minuts a 180º. Desmotllarem i ja el tenim llest per menjar com a entrant o com a acompanyament. El podem servir a talls o amb un rajolí de vinagreta de fruits vermells.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2680 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!