Ravolis amb bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de raviolis
  • 600 grams de bacallà esqueixat
  • Una ceba picolada
  • Tres cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
  • Vi blanc
  • Aigua
  • Mantega
  • Sal
  • Una fulla de llorer
  • Tres alls aixafats

4 racions

Utensilis

Un wok
Una safata rodona de pocellana blanca
Una cassola fonda
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola amb aigua, mantega i un polsim de sal posem a coure els raviolis fins que són al "dente" i els resevem.
Seguidament, dessalem el bacallà i amb l'ajud d'un ganivet el picolem ben picolat.
Tot seguit, en un wok amb un raig d'oli, sofregim la ceba, el llorer, els alls i el sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és ben cuit, afegim un got de vi blanc i deixem que redueixi.
Seguidament afegim el bacallà, donem unes sacsejades amb l'ajud del mateix wok, i tot seguit afegim els raviolis escorreguts, corregim de sal i un cop cuits, els fiquem a la safata rodona, per servir-los a taula.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1429 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!