Ravolis amb bacallĂ 

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 500 grams de raviolis
  • 600 grams de bacallĂ  esqueixat
  • Una ceba picolada
  • Tres cullerots de sofregit de tomĂ quet(el trobareu a les meves receptes)
  • Vi blanc
  • Aigua
  • Mantega
  • Sal
  • Una fulla de llorer
  • Tres alls aixafats

4 racions

Utensilis

Un wok
Una safata rodona de pocellana blanca
Una cassola fonda
Una escorredora

ElaboraciĂł

Primerament, en una cassola amb aigua, mantega i un polsim de sal posem a coure els raviolis fins que sĂłn al "dente" i els resevem.
Seguidament, dessalem el bacallĂ  i amb l'ajud d'un ganivet el picolem ben picolat.
Tot seguit, en un wok amb un raig d'oli, sofregim la ceba, el llorer, els alls i el sofregit de tomĂ quet.
Quan tot plegat ĂŠs ben cuit, afegim un got de vi blanc i deixem que redueixi.
Seguidament afegim el bacallĂ , donem unes sacsejades amb l'ajud del mateix wok, i tot seguit afegim els raviolis escorreguts, corregim de sal i un cop cuits, els fiquem a la safata rodona, per servir-los a taula.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Ravolis amb bacallĂ 

Enllaça aquesta recepta:

1366 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!