Ravolis amb bacallà
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 500 grams de raviolis
- 600 grams de bacallà esqueixat
- Una ceba picolada
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
- Vi blanc
- Aigua
- Mantega
- Sal
- Una fulla de llorer
- Tres alls aixafats
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Un wok
Una safata rodona de pocellana blanca
Una cassola fonda
Una escorredora
Elaboració
							Primerament, en una cassola amb aigua, mantega i un polsim de sal posem a coure els raviolis fins que són al "dente" i els resevem.
Seguidament, dessalem el bacallà i amb l'ajud d'un ganivet el picolem ben picolat.
Tot seguit, en un wok amb un raig d'oli, sofregim la ceba, el llorer, els alls i el sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és ben cuit, afegim un got de vi blanc i deixem que redueixi.
Seguidament afegim el bacallà, donem unes sacsejades amb l'ajud del mateix wok, i tot seguit afegim els raviolis escorreguts, corregim de sal i un cop cuits, els fiquem a la safata rodona, per servir-los a taula.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						La cuina de la pasta
 
						Etiquetes: 
						La cuina de la pasta  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3816 visites.
 3816 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Bunyols
 Bunyols 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram