Conill fregit amb alls i bitxos

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill de quilo i mig, tallat a trossos petits
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Quatre bitxos petits,( caienes)
  • 200 grams de mongetes del ganxet
  • Mig got de coñac
  • Mig got de ví ranci
  • Vuit alls pelats

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, sofregim el conill tallat a trossos petits, juntament amb els alls, i els bitxos, a foc moderat.
Quan ja és mig fregit, afegim el coñac, i deixem reduir. Seguidament, afegim el ví ranci, i deixem que vagi coent-se a foc moderat, fins que el conill és cuit.
Tot seguit, ja el podrem treure a taula, amb unes mongetes del ganxet fregides,com acompanyament.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1258 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!