Conill fregit amb alls i bitxos

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un conill de quilo i mig, tallat a trossos petits
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Quatre bitxos petits,( caienes)
  • 200 grams de mongetes del ganxet
  • Mig got de coĂąac
  • Mig got de vĂ­ ranci
  • Vuit alls pelats

4 racions

ElaboraciĂł

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, sofregim el conill tallat a trossos petits, juntament amb els alls, i els bitxos, a foc moderat.
Quan ja ĂŠs mig fregit, afegim el coĂąac, i deixem reduir. Seguidament, afegim el vĂ­ ranci, i deixem que vagi coent-se a foc moderat, fins que el conill ĂŠs cuit.
Tot seguit, ja el podrem treure a taula, amb unes mongetes del ganxet fregides,com acompanyament.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Conill fregit amb alls i bitxos

Enllaça aquesta recepta:

1168 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!