Conill fregit amb alls i bitxos

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill de quilo i mig, tallat a trossos petits
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Quatre bitxos petits,( caienes)
  • 200 grams de mongetes del ganxet
  • Mig got de coñac
  • Mig got de ví ranci
  • Vuit alls pelats

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, sofregim el conill tallat a trossos petits, juntament amb els alls, i els bitxos, a foc moderat.
Quan ja és mig fregit, afegim el coñac, i deixem reduir. Seguidament, afegim el ví ranci, i deixem que vagi coent-se a foc moderat, fins que el conill és cuit.
Tot seguit, ja el podrem treure a taula, amb unes mongetes del ganxet fregides,com acompanyament.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3924 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: