Conill al forn
Categoria:
Altres
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 Conill d'un kg. i quart
- 2 tomàquets
- 2 cebes
- 2 pastanagues
- 1/2 cabeça d'alls
- Canyella en branca
- Dues o tres fulles de llorer
- Oli, sal i pebre
- 1 ou i un altre all (per fer un all-i-oli)
- Vi blanc sec
4 racions
Elaboració
Feu un alli-i-oli i reserveu-lo.
Escalfeu al forn a uns 180º.
Salpebreu el conill que ja tindreu tallat a quarts i el poseu en una safata que tindreu untada amb oli i l'enforneu uns vint minuts.
Feu una barreja amb els tomàquets tallats a quarts, les cebes tallades d'igual manera, les pastanagues en quatre trossos cadascuna d'elles, els alls, la branca de canyella i les fulles de llaurer; treieu la safata del forn, hi afegiu aquesta barreja i la torneu a dins uns 20 minuts més.
Passats aquests vint minuts, torneu a treure la safata, regueu el contingut amb el vi blanc i per sobre hi distribui l'all-i-oli que teniu reservat.
Ara, ho poseu altre cop dins del forn no més de set minuts, el temps adient per a que el conill absorbeixi la salsa i agafi el gust.
Amb aquest últim temps, ja queda llest.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4833 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Boníssimmmmmmm
Queda especificat que és un alcohol de 90º. Aquesta gradació és una de les adients per fer quelcom que es faci servir...
Lourdes.... Avuí penso preparar aquesta recepta per a demà celebrar l'aniversari de la meva filla, però penso fer-la amb...
Jordi.... Ahir per la nit vam sopar 6 persones la teva sarsuela que vaig preparar el dia abans. ESTAVA FABULOSA. ENS VA...
Perdoneu no vaig posar la descripció de l'almívar perqué vaig donar per suposat que tothom sap o pot saber com es fa... EM...