Bacallà daurat (Bacalhau dourado)

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Portugal
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 gr de bacallà esmicolat dessalat (el d'esqueixada, perfecte)
  • 400 gr de patata palla
  • 2 cebes mitjanes
  • 1/2 got de llet
  • 5 brins de safrà
  • 1 ou
  • Una mica de julivert fresc

2 racions

Elaboració

1. En un recipient, bat l'ou, afegeix-l'hi la llet i els brins de safrà, que infusioni en fred.
2. Pica petitona la ceba i cou-la a la paella fins que estigui transparent.
3. Tira-hi la patata palla, que s'estovi amb l'escalfor i l'oli.
4. Tira-hi el bacallà dessalat i remena fins que estigui fet.
5. Finalment, tira-hi la barreja líquida (ou+llet+safrà), fins que cualli una mica per l'ou que conté.
6. En fred, ja sobre el plat, pica una mica de julivert fresc al damunt.
Boníssim i rapidíssim!!!!

15min

Notes

Aquesta és una recepta típica portuguesa, de quan el bacallà era menjar "de pobre" (mare meva... ha plogut molt des de llavors...)

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1621 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt maca aquesta recepta de bacallà, salut!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: