Bacallà daurat (Bacalhau dourado)

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Portugal
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 gr de bacallà esmicolat dessalat (el d'esqueixada, perfecte)
  • 400 gr de patata palla
  • 2 cebes mitjanes
  • 1/2 got de llet
  • 5 brins de safrà
  • 1 ou
  • Una mica de julivert fresc

2 racions

Elaboració

1. En un recipient, bat l'ou, afegeix-l'hi la llet i els brins de safrà, que infusioni en fred.
2. Pica petitona la ceba i cou-la a la paella fins que estigui transparent.
3. Tira-hi la patata palla, que s'estovi amb l'escalfor i l'oli.
4. Tira-hi el bacallà dessalat i remena fins que estigui fet.
5. Finalment, tira-hi la barreja líquida (ou+llet+safrà), fins que cualli una mica per l'ou que conté.
6. En fred, ja sobre el plat, pica una mica de julivert fresc al damunt.
Boníssim i rapidíssim!!!!

15min

Notes

Aquesta és una recepta típica portuguesa, de quan el bacallà era menjar "de pobre" (mare meva... ha plogut molt des de llavors...)

Per


Recepta de cuina de Bacallà daurat (Bacalhau dourado)
per Lupe Bote

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1245 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt maca aquesta recepta de bacallà, salut!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: