Crema de cogombre
Ingredients
- Cogombres
- Oli, sal, vinagre
- Fulletes de menta
- Iogurt grec
Elaboració
Peleu els cogombres i talleu-los a trossets
Els passeu pel pimer afegint-hi oli, sal i, si es vol, unes gotetes de vinagre i també tres o quatre fulletes de menta
Quan hagueu passat una mica tot això, hi afegiu el iogurt (un o dos segons els cogombres que hagueu possat)
Tot seguit, ho poseu a la nevera una bona estona, contra més millor, ja que ben fresca, aquesta crema, és d'alló més apetitosa...
30min
Notes
Si no voleu trobar miques de les llavors dels cogombres, paseu la crema pel colador xinès o colador de malla fina, abans de posar-la a la nevera
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2634 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Boníssimmmmmmm
Queda especificat que és un alcohol de 90º. Aquesta gradació és una de les adients per fer quelcom que es faci servir...
Lourdes.... Avuí penso preparar aquesta recepta per a demà celebrar l'aniversari de la meva filla, però penso fer-la amb...
Jordi.... Ahir per la nit vam sopar 6 persones la teva sarsuela que vaig preparar el dia abans. ESTAVA FABULOSA. ENS VA...
Perdoneu no vaig posar la descripció de l'almívar perqué vaig donar per suposat que tothom sap o pot saber com es fa... EM...