Mongeta tendra amb patata i barret
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 300 o 400 grs. de mongeta tendra plana
- 1 patata mitjana per cap
- 2 llaunetes de tonyina amb tomàquet
- 3 o 4 ous de guatlla
Elaboració
							Talleu les puntes i els fils dels cantons de la mongeta i la partiu a la francesa (al llarg).
Bulliu-la juntament amb els ous de guatlla i quan la tingueu cuita la traieu i poseu les patates amb pell perquè bullin uns 30 minuts. 
Passat aquest temps, punxeu les patates per saber que estiguin cuites i, si cal, feu-les bullir uns cinc minuts més. Quan les tingueu a punt, les deixeu refredar i peleu-les, obrint-les seguidament pel mig.
Disposeu-les en un plat (2 mitats per persona) posant al voltant d'elles, una corona de mongeta tendra. Al cim de cada tros de patata, una mica de tonyina i una mitat d'ou de guatlla, previament pelats.
														
 45min
  45min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3567 visites.
 3567 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Ous i làctics
 Ous i làctics Altres
 Altres 
  Croquetes
 Croquetes 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram