Mongeta tendra amb patata i barret
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 o 400 grs. de mongeta tendra plana
- 1 patata mitjana per cap
- 2 llaunetes de tonyina amb tomàquet
- 3 o 4 ous de guatlla
Elaboració
Talleu les puntes i els fils dels cantons de la mongeta i la partiu a la francesa (al llarg).
Bulliu-la juntament amb els ous de guatlla i quan la tingueu cuita la traieu i poseu les patates amb pell perquè bullin uns 30 minuts.
Passat aquest temps, punxeu les patates per saber que estiguin cuites i, si cal, feu-les bullir uns cinc minuts més. Quan les tingueu a punt, les deixeu refredar i peleu-les, obrint-les seguidament pel mig.
Disposeu-les en un plat (2 mitats per persona) posant al voltant d'elles, una corona de mongeta tendra. Al cim de cada tros de patata, una mica de tonyina i una mitat d'ou de guatlla, previament pelats.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2160 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Boníssimmmmmmm
Queda especificat que és un alcohol de 90º. Aquesta gradació és una de les adients per fer quelcom que es faci servir...
Lourdes.... Avuí penso preparar aquesta recepta per a demà celebrar l'aniversari de la meva filla, però penso fer-la amb...
Jordi.... Ahir per la nit vam sopar 6 persones la teva sarsuela que vaig preparar el dia abans. ESTAVA FABULOSA. ENS VA...
Perdoneu no vaig posar la descripció de l'almívar perqué vaig donar per suposat que tothom sap o pot saber com es fa... EM...