Granissat de llimona

Ingredients

  • 1 litre d'aigua
  • 400 grs. de sucre
  • 6 llimones

Elaboració

Escorreu ben bé les llimones i barregeu el suc amb l'aigua i el sucre.
Quan ho tingueu barrejat, ho poseu unes hores al congelador. Ho aneu vigilant i en veure que agafa cos de congelat ho torneu a remenar i ho deixeu al congelador altre cop. S'ha de fer la mateixa operació cada 3/4 d'hora fins que veieu que queda totalment cristal.litzat Vigileu que no quedi compacte...
D'aquesta manera es pot fer granissat del que volgueu i també el de café...

Notes

Es ràpid de fer... El què s'ha de comptar més és el temps d'espera fins que estigui granissat al punt. L'acostumo a fer (el de cafè) a primera hora de la tarda, per prendre a la nit.... i el de llimona, preparar-lo a mig matí per a mitja tarda...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4549 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: