Granissat de llimona
Ingredients
- 1 litre d'aigua
- 400 grs. de sucre
- 6 llimones
Elaboració
							Escorreu ben bé les llimones i barregeu el suc amb l'aigua i el sucre.
Quan ho tingueu barrejat, ho poseu unes hores al congelador. Ho aneu vigilant i en veure que agafa cos de congelat ho torneu a remenar i ho deixeu al congelador altre cop. S'ha de fer la mateixa operació cada 3/4 d'hora fins que veieu que queda totalment cristal.litzat Vigileu que no quedi compacte...
D'aquesta manera es pot fer granissat del que volgueu i també el de café...
														
Notes
Es ràpid de fer... El què s'ha de comptar més és el temps d'espera fins que estigui granissat al punt. L'acostumo a fer (el de cafè) a primera hora de la tarda, per prendre a la nit.... i el de llimona, preparar-lo a mig matí per a mitja tarda...
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4629 visites.
 4629 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 estiu
 estiu
 Afegir valoració
 Afegir valoració![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços 15 min.
 15 min. 
  
  Mousse
 Mousse 
  Carns
 Carns 
  
  
  
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram