Granissat de llimona
Ingredients
- 1 litre d'aigua
- 400 grs. de sucre
- 6 llimones
Elaboració
Escorreu ben bé les llimones i barregeu el suc amb l'aigua i el sucre.
Quan ho tingueu barrejat, ho poseu unes hores al congelador. Ho aneu vigilant i en veure que agafa cos de congelat ho torneu a remenar i ho deixeu al congelador altre cop. S'ha de fer la mateixa operació cada 3/4 d'hora fins que veieu que queda totalment cristal.litzat Vigileu que no quedi compacte...
D'aquesta manera es pot fer granissat del que volgueu i també el de café...
Notes
Es ràpid de fer... El què s'ha de comptar més és el temps d'espera fins que estigui granissat al punt. L'acostumo a fer (el de cafè) a primera hora de la tarda, per prendre a la nit.... i el de llimona, preparar-lo a mig matí per a mitja tarda...
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3155 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Boníssimmmmmmm
Queda especificat que és un alcohol de 90º. Aquesta gradació és una de les adients per fer quelcom que es faci servir...
Lourdes.... Avuí penso preparar aquesta recepta per a demà celebrar l'aniversari de la meva filla, però penso fer-la amb...
Jordi.... Ahir per la nit vam sopar 6 persones la teva sarsuela que vaig preparar el dia abans. ESTAVA FABULOSA. ENS VA...
Perdoneu no vaig posar la descripció de l'almívar perqué vaig donar per suposat que tothom sap o pot saber com es fa... EM...