Granissat San Francisco

Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 litre de suc de taronja
  • 1/2 litre de suc de pinya
  • 1/4 litre d'aigua
  • 1 copeta de granadina

Elaboració

Mezcleu l'aigua amb la granadina, aboqueu-ho en un got gran i introdui-ho al congelado
En dos gots diferents, congeleu també el suc de pinya i el suc de taronja durant dues hores
aproximadament.Quan comencin a solidificar-se, trenqueu els cristalls amb l'ajuda d'una forquilla
cada 20 minuts aproximadament. Un cop llestos, serviu-ho en copes transparents, alternant els tres
granissats: aconseguireu un contrast de colors bonic i divertit

10min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

828 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!