Granissat San Francisco
Estació: estiu
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 1/2 litre de suc de taronja
- 1/2 litre de suc de pinya
- 1/4 litre d'aigua
- 1 copeta de granadina
Elaboració
Mezcleu l'aigua amb la granadina, aboqueu-ho en un got gran i introdui-ho al congelado
En dos gots diferents, congeleu també el suc de pinya i el suc de taronja durant dues hores
aproximadament.Quan comencin a solidificar-se, trenqueu els cristalls amb l'ajuda d'una forquilla
cada 20 minuts aproximadament. Un cop llestos, serviu-ho en copes transparents, alternant els tres
granissats: aconseguireu un contrast de colors bonic i divertit
10min
Etiquetes:
Granissats
Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
987 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim