Perles de meló, amb llagostins i pernil, amb vinagreta de taronja, pastanaga i caviar

Ingredients

  • Tres llagostins de mida gran
  • Dotze boletes de meló, per persona
  • Dotze encenalls de pernil serrà
  • Aigua
  • Sal
  • Un grapat de glaçons
  • Vinagreta de taronja [Veure recepta]

1 racions

Utensilis

Un estri per fer boletes de fruites.

Elaboració

En un cassó amb aigua i sal, bullim els llagostins un cop pelats tot deixant-hi la cua per pelar.
A part, fem la vinagreta com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem a la nevera.
Un cop l'aigua bull, els deixem cinc minuts bullint, i seguidament, els posem en un bol amb aigua i glaçons. Després, els obrim per la meitat a lo llarg,fins a la meitat del llagostí.
Agafem un plat ben bonic, i posem les boletes de meló, per tot el voltant.
Els tres llagostins, els posem fent una mitja lluna a la part de baix. A la part de dalt del plat, posem els encenalls de pernil.
Un cop muntat el plat, escampem la vinagreta de taronja, pel damunt les boletes de meló, i ja tenim l'amanida a punt per servir a taula.

40min

Notes

Aquesta amanida la farem per un comensal, però farem tantes amanides com persones seguin a taula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4132 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: