Perles de meló, amb llagostins i pernil, amb vinagreta de taronja, pastanaga i caviar
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres llagostins de mida gran
- Dotze boletes de meló, per persona
- Dotze encenalls de pernil serrà
- Aigua
- Sal
- Un grapat de glaçons
- Vinagreta de taronja
1 racions
Utensilis
Un estri per fer boletes de fruites.
Elaboració
En un cassó amb aigua i sal, bullim els llagostins un cop pelats tot deixant-hi la cua per pelar.
A part, fem la vinagreta com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem a la nevera.
Un cop l'aigua bull, els deixem cinc minuts bullint, i seguidament, els posem en un bol amb aigua i glaçons. Després, els obrim per la meitat a lo llarg,fins a la meitat del llagostí.
Agafem un plat ben bonic, i posem les boletes de meló, per tot el voltant.
Els tres llagostins, els posem fent una mitja lluna a la part de baix. A la part de dalt del plat, posem els encenalls de pernil.
Un cop muntat el plat, escampem la vinagreta de taronja, pel damunt les boletes de meló, i ja tenim l'amanida a punt per servir a taula.
40min
Notes
Aquesta amanida la farem per un comensal, però farem tantes amanides com persones seguin a taula.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4132 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.