Torradetes amb pebrot confitat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pebrot vermell gros
  • 150 cc d'aigua
  • 100 g de sucre
  • 75 cc de vinagre de xerès
  • Formatge tipus Philadelphia
  • Una barreta de pà

5 racions

Elaboració

Rentem el pebrot, li treiem les llavors i el tallem a tiretes d'un cm d'ample i d'uns 3 cm de llarg.
Barregem l'aigua amb el sucre i el vinagre.
Fiquem la barreja en un pot i la posem al foc.
Quan comenci a bullir li afegim el pebrot tallat i el deixem coure a foc baix durant 45 minuts.
Tallem el pa a llesquetes i el torrem per les dues bandes.
Les untem generosament amb el formatge i les cobrim amb tiretes de pebrot confitat.

1h 20min

Notes

Aquest aperitiu queda molt vistós i és molt bo.


Recepta de cuina de Torradetes amb pebrot confitat
Preparades per menjar
per Àngels Fernández Guillén

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2525 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Nani Nolla diu:
Ei Àngels,
Ens hem posat d'acord amb els pebrots eh!
Bon estiu,
Nani
Àngels Fernández Guillén diu:
Tens raó Nani. ës que són tan bons de totes les maneres...
Una abraçada i bon estiu,
Àngels

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: