Torradetes amb formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Unes llesquetes de pa de barra de quart.
  • Tomaques madures.
  • Oli verge d'oliva
  • Formatge ratllat, o en làmines (a gust)
  • Uns tallets de "beicon" fumat.

6 racions

Utensilis

Una safata de forn, que pot ser la mateixa per a servir-les.

Elaboració

Tallarem llesquetes de pa.
Les untarem seguidament amb tomaca i oli d'oliva.
Posarem per sobre un trosset de "beicon", el formatge ratllat o el que hàgim escollit, i ho enfornarem fins que el formatge estigui fos i rosset.
I a menjar!...

10min

Notes

Són boníssimes i senzillíssimes de fer.
Podem fer-les per entretenir als comensals mentre acabem de preparar qualsevol sopar.
Les acompanyarem amb un vi negre del País.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1912 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: