Torradetes amb formatge
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- Unes llesquetes de pa de barra de quart.
- Tomaques madures.
- Oli verge d'oliva
- Formatge ratllat, o en làmines (a gust)
- Uns tallets de "beicon" fumat.
6 racions
Utensilis
Una safata de forn, que pot ser la mateixa per a servir-les.
Elaboració
Tallarem llesquetes de pa.
Les untarem seguidament amb tomaca i oli d'oliva.
Posarem per sobre un trosset de "beicon", el formatge ratllat o el que hàgim escollit, i ho enfornarem fins que el formatge estigui fos i rosset.
I a menjar!...
10min
Notes
Són boníssimes i senzillíssimes de fer.
Podem fer-les per entretenir als comensals mentre acabem de preparar qualsevol sopar.
Les acompanyarem amb un vi negre del País.
Etiquetes:
Per inexperts
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1225 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.