Gaspatxo de síndria

Ingredients

  • 400g de síndria sense pell
  • 1 ceba tendra petita
  • 1 porro petit
  • Un trosset de pebrot vermell
  • 200g de tomàquet madur pelat
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Vinagre de poma o suc de llimona (al gust)
  • Aigua mineral

4 racions

Elaboració

Com qualsevol altre gaspatxo, triturem amb una batedora o robot tots els ingredients i els passem a continuació per un colador xinès per aconsseguir una textura més fina.
Ho possem a la nevera i el servim molt fred.
En aquest gaspatxo no l'hi hem possat pa, perquè aixì aconseguim més una beguda refrescant, que una sopa freda com és el gaspatxo tradicional.
També hi podem afegir una mica de poma.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3939 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Una recepta i una fotografia molt refrescants.
Una salutació,

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: