Gaspatxo de síndria

Ingredients

  • 400g de síndria sense pell
  • 1 ceba tendra petita
  • 1 porro petit
  • Un trosset de pebrot vermell
  • 200g de tomàquet madur pelat
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Vinagre de poma o suc de llimona (al gust)
  • Aigua mineral

4 racions

Elaboració

Com qualsevol altre gaspatxo, triturem amb una batedora o robot tots els ingredients i els passem a continuació per un colador xinès per aconsseguir una textura més fina.
Ho possem a la nevera i el servim molt fred.
En aquest gaspatxo no l'hi hem possat pa, perquè aixì aconseguim més una beguda refrescant, que una sopa freda com és el gaspatxo tradicional.
També hi podem afegir una mica de poma.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5762 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Una recepta i una fotografia molt refrescants.
Una salutació,

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: