Crema de pèsols amb encenalls de pernil
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: primavera
hivern
Ingredients
- 400 gr. de pèsols
- 1 porro
- 200 gr. de nata líquida
- Una nou de mantega
- Oli d'oliva verge extra
- 2 patates mitjanes
- Brou de verdures
- Formatge parmesà (opcional)
- Encenalls de pernil
4 racions
Elaboració
Ofegar en una cassola amb la mantega i l'oli d'oliva, el porro net i picat. Quan estigui ofegadet , afegir les patates pelades i trossejades i el brou de verdures.
Deixar coure fins que les patates s'estovin, afegir els pèsols, deixant que es coguin.
Al final de la cocció hi afegim la nata i un grapadet de parmesà i salpebreu, tritureu la crema i coleu-la amb un colador fi.
Portar una altra vegada la crema al foc i deixar bullir un moment. Rectificar el punt de sal i servir la crema amb uns encenalls de pernil serrà cru o saltejat.
Etiquetes:
Cremes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5180 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Evidenment, la salsa es pot fer amb batedora elèctrica. Aquesta recepta vol conservar la forma tradicional de fer-la. Una...
Volia dir, abraçada! ;)
Hola Encarna! M'encanta aquest arròs. El arrossos em "xiflen" Però perdona'm una petita crítica lingüistica, Si les...
No dubtis en fer-ho!!
Hola Merce! Ja tens el meu vot. ;))