Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Arròs a la cassola amb espàrrecs, bolets i cargols
  • Amanida d'escarola amb bacallà fumat, tomàquets xerris i formatge Idiazabal, amb vinagreta d'anxoves
  • Bunyols de bròquil a l'andalusa
  • Salmorejo a l'estil d'Arenys de MuntSalmorejo a l'estil d'Arenys de Munt
  • Blanquetes de gall dindi estofades al cava, amb fruits secs
  • Espaguetis a la crema de fuagràs amb fredolics
  • Llobarro a la papillota
  • Amanida russaAmanida russa
  • Bacallà al romesco amb bròquil i mongetes del ganxet
  • Bacallà gratinat amb brandada, sobre llit de patates panadera

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gelat
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt Bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Quaresma
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Verdura
  • Verdures
  • Xocolata

  • Comparteix:
  • Google+
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Correu-e
  • WhatsApp

Crema de pèsols amb encenalls de pernil

Aquesta recepta agrada a 3 persones:

  • Nani Nolla
  • Núria Company Pàmies
  • Rebeca Torres

Categoria: Sopes i cremes
Estació: primavera   hivern  
Dificultat:

Valoració: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 400 gr. de pèsols
  • 1 porro
  • 200 gr. de nata líquida
  • Una nou de mantega
  • Oli d'oliva verge extra
  • 2 patates mitjanes
  • Brou de verdures
  • Formatge parmesà (opcional)
  • Encenalls de pernil

4 racions

Elaboració

Ofegar en una cassola amb la mantega i l'oli d'oliva, el porro net i picat. Quan estigui ofegadet , afegir les patates pelades i trossejades i el brou de verdures.
Deixar coure fins que les patates s'estovin, afegir els pèsols, deixant que es coguin.
Al final de la cocció hi afegim la nata i un grapadet de parmesà i salpebreu, tritureu la crema i coleu-la amb un colador fi.
Portar una altra vegada la crema al foc i deixar bullir un moment. Rectificar el punt de sal i servir la crema amb uns encenalls de pernil serrà cru o saltejat.

Per Eduard Lluis Palaus


Recepta de cuina de Crema de pèsols amb encenalls de pernil

per Eduard Lluis Palaus

Etiquetes: Cremes   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Sopes i cremes › Crema de pèsols amb encenalls de pernil

Enllaça aquesta recepta: https://www.receptes.cat/recepta3770/crema_de_pesols_amb_encenalls_de_pernil

2369 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:

  • Eduard Lluis Palaus


[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

També et poden interesar les receptes:

  • Rap a l'all cremat
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Crema de porro
    Sopes i cremes
    45 min.
  • Crema de carbassa
    Sopes i cremes
    60 min.
  • Mandonguilles amb pèsols
    Carns
  • Mongetes tendres amb pernil i cigolet
    Llegums i verdures
    60 min.
  • Crema catalana
    Postres i dolços
    15 min.
  • Pastís de crema amb fruites
    Postres i dolços
    35 min.
  • Amanida de patates amb pernil dolç
    Amanides i plats freds
    45 min.
  • Amanida d'endívies amb figues i pernil cuit
    Amanides i plats freds
    Amanida
    40 min.
  • Crema de pastanaga
    Sopes i cremes
  • Canapés de pernil amb kiwi
    Amanides i plats freds
    20 min.
  • Patates amb pernil, ous trencats i oli de tòfona blanca
    Altres
    20 min.
  • Fideus en champinyons i pernil
    Arrossos i pastes
    10 min.
  • Crema de pèsols amb tarter de vieira
    Llegums i verdures
    120 min.
  • Crema de verdures lleugera
    Sopes i cremes
    50 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Eduard Lluis Palaus
Malgrat de mar
Em podeu trobar a: http://deplatenplat.blogspot.com.es/

54 receptes

8 aportacions al fòrum

12 fotos favorites

33 seguidors

Segueix a 80 Xefs

  • MRosa Casanovas
  • Jaume Guillamon
  • Eulalia Juncosa
  • Ares Bonamusa
  • Isabel Bravo Ruiz
  • Francina Palomares Murtra
  • Lo (st) Indequitxen
  • Rosa Maria Llurba Gallisá
  • blog blog
  • Josep Mª Grau Cañellas

... i 70 altres xefs

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Lacón amb "Cachelos"
  • Timbal d'escalivada amb formatge de cabra gratinat
  • Farcellets de pernil cuit amb camagrocs i gambes amb la seva crema
  • Arròs a la cubana
  • Macarrons amb costella i sobrassada
  • Espaguetis negres amb cloïsses
  • Crema de carbassa amb bacallà esqueixat
  • Escamarlanets saltats
  • Entrepà d'ou ferrat amb cansalada, pebrot, pastanaga i ceba
  • Mussaca

Veure totes les receptes

Eduard Lluis Palaus RSS feed.

Últims comentaris

  • Xató i Xatonada
    Evidenment, la salsa es pot fer amb batedora elèctrica. Aquesta recepta vol conservar la forma tradicional de fer-la. Una...
  • Arroz amb butifarra i ceps
    Volia dir, abraçada! ;)
  • Arroz amb butifarra i ceps
    Hola Encarna! M'encanta aquest arròs. El arrossos em "xiflen" Però perdona'm una petita crítica lingüistica, Si les...
  • Les meves "PATATES BRAVES"
    No dubtis en fer-ho!!
  • Ensaladilla suau
    Hola Merce! Ja tens el meu vot. ;))

Les seves millors receptes

  • Albergínies farcides *****
  • Gaspatxo *****
  • Steak Tàrtar *****
  • Conill amb cargols *****
  • Coca de Sant Joan *****

Receptes que millor ha valorat

  • Patates amb bacallà i all-i-oli ****

Les seves etiquetes

  • Amanides 1
  • Arròs 1
  • Bacallà 1
  • Cargols 1
  • Conill 1
  • Dijous Gras 1
  • Estofat 1
  • Llegums 3
  • Marisc i crustacis 1
  • Ous 1
  • Pasta 2
  • Pollastre 1
  • Sopes fredes 1
  • Truites 1
  • Xocolata 1

10 favorites

  • Trufes de xocolata i maduixots del Maresme
  • Steak Tàrtar
  • Fesolets amb cloïsses
  • Crema de pèsols amb encenalls de pernil
  • Albergínies farcides
  • Arròs caldós amb sípia i llamàntol
  • Llenties amb popets
  • Amanida "Gemma"
  • Conill amb cargols
  • Bacallà amb samfaina

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús