Crema de pèsols amb encenalls de pernil

Ingredients

  • 400 gr. de pèsols
  • 1 porro
  • 200 gr. de nata líquida
  • Una nou de mantega
  • Oli d'oliva verge extra
  • 2 patates mitjanes
  • Brou de verdures
  • Formatge parmesà (opcional)
  • Encenalls de pernil

4 racions

Elaboració

Ofegar en una cassola amb la mantega i l'oli d'oliva, el porro net i picat. Quan estigui ofegadet , afegir les patates pelades i trossejades i el brou de verdures.
Deixar coure fins que les patates s'estovin, afegir els pèsols, deixant que es coguin.
Al final de la cocció hi afegim la nata i un grapadet de parmesà i salpebreu, tritureu la crema i coleu-la amb un colador fi.
Portar una altra vegada la crema al foc i deixar bullir un moment. Rectificar el punt de sal i servir la crema amb uns encenalls de pernil serrà cru o saltejat.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3622 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!