Steak Tàrtar
Categoria:
Carns
Ingredients
- 250 grams de carn de filet
- 1 rovell d'ou
- Salsa Perrins
- Mostassa
- Conyac
- Suc de llimona
- Pebre blanc
- Cogombrets
- Ceba
- Tàperes
- Sal
Elaboració
Picar ben fins els cogombres, les tàperes, i la ceba. Netejar el filet i picar-ho ben petit a ganivet.
Posar el rovell de l'ou en un plat fons i afegir el brandy, la mostassa, la salsa Perrins, el suc de llimona i el pebre blanc. Barrejà bé i afegir la carn per a tornar a barrejar. A continuació afegir la picadeta de ceba cogombre i tàperes i barrejar-ho tot altre vegada i ja el tenim a punt.
Notes
El Steak Tàrtar necessita una molt acurada manipulació i elaboració, atesos els riscos de contaminació de la carn crua i també del rovell d'ou que sol incloure en aquesta recepta. Es serveix fet al moment. Un bon steak tàrtar ha de ser picat a ganivet, i com podem veure en aquesta recepta, està ben condimentat, i les proporcions son normalment, al gust del comensal.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3531 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Evidenment, la salsa es pot fer amb batedora elèctrica. Aquesta recepta vol conservar la forma tradicional de fer-la. Una...
Volia dir, abraçada! ;)
Hola Encarna! M'encanta aquest arròs. El arrossos em "xiflen" Però perdona'm una petita crítica lingüistica, Si les...
No dubtis en fer-ho!!
Hola Merce! Ja tens el meu vot. ;))