Steak Tàrtar

Ingredients

  • 250 grams de carn de filet
  • 1 rovell d'ou
  • Salsa Perrins
  • Mostassa
  • Conyac
  • Suc de llimona
  • Pebre blanc
  • Cogombrets
  • Ceba
  • Tàperes
  • Sal

Elaboració

Picar ben fins els cogombres, les tàperes, i la ceba. Netejar el filet i picar-ho ben petit a ganivet.
Posar el rovell de l'ou en un plat fons i afegir el brandy, la mostassa, la salsa Perrins, el suc de llimona i el pebre blanc. Barrejà bé i afegir la carn per a tornar a barrejar. A continuació afegir la picadeta de ceba cogombre i tàperes i barrejar-ho tot altre vegada i ja el tenim a punt.

Notes

El Steak Tàrtar necessita una molt acurada manipulació i elaboració, atesos els riscos de contaminació de la carn crua i també del rovell d'ou que sol incloure en aquesta recepta. Es serveix fet al moment. Un bon steak tàrtar ha de ser picat a ganivet, i com podem veure en aquesta recepta, està ben condimentat, i les proporcions son normalment, al gust del comensal.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2364 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Dolors soria avalos diu:
quina pinta!!
Kro Kolomina diu:
Quina presentació més xula!! és de concurs!!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!