Steak Tàrtar
Categoria:
Carns
Ingredients
- 250 grams de carn de filet
- 1 rovell d'ou
- Salsa Perrins
- Mostassa
- Conyac
- Suc de llimona
- Pebre blanc
- Cogombrets
- Ceba
- Tàperes
- Sal
Elaboració
Picar ben fins els cogombres, les tàperes, i la ceba. Netejar el filet i picar-ho ben petit a ganivet.
Posar el rovell de l'ou en un plat fons i afegir el brandy, la mostassa, la salsa Perrins, el suc de llimona i el pebre blanc. Barrejà bé i afegir la carn per a tornar a barrejar. A continuació afegir la picadeta de ceba cogombre i tàperes i barrejar-ho tot altre vegada i ja el tenim a punt.
Notes
El Steak Tàrtar necessita una molt acurada manipulació i elaboració, atesos els riscos de contaminació de la carn crua i també del rovell d'ou que sol incloure en aquesta recepta. Es serveix fet al moment. Un bon steak tàrtar ha de ser picat a ganivet, i com podem veure en aquesta recepta, està ben condimentat, i les proporcions son normalment, al gust del comensal.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4755 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.