Escamarlans i llagostins freds amb salsa tàrtara
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 20 llagostins de mida gran congelats
- 20 escamarlans de mida gran congelats
- Un enciam tipus Iceberg
- Salsa tàrtara (la trobareu a les meves receptes)
- Aigua
- Una branca d'api
- Un grapat de grans de pebre negre
- Glaçons de gel
- Sal
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una safata rectangular gran de porcellana
Una salsera de porcellana
Bosses per congelador
Elaboració
Primerament, fem la salsa tàrtara com explico a la meva recepta, i un cop feta, la fiquem en una salsera, i la guardem a la nevera fins l'hora de servir-la.
Seguidament, pelem els escamarlans i els llagostins, i les pells i els caps, els guardem en el congelador amb les bosses per quan tinguem de fer un fumet, (per exemple).
Tot seguit, fiquem en una cassola fonda: aigua, un grapat de sal, una branca d'api, i un grapat de grans de pebre negre,i deixem que bullin uns deu minuts, i tot seguit, els fiquem en una cassola amb: aigua, sal i un grapat de glaçons de gel, i seguidament els escorrem.
Ja per acabar, agafem l'enciam Iceberg, la tallem en juliana ben fina, i fem un bon matalàs en
la base de la safata de porcellana.
Tot seguit, repartim els escamarlans i els llagostins d'una manera abellidora, i ja els podrem servir a taula acompanyats de la salsera amb la salsa tàrtara.
1h 30min
Etiquetes:
Amanides de primavera Cuina marinera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2715 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.