Escamarlans i llagostins freds amb salsa tàrtara

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 20 llagostins de mida gran congelats
  • 20 escamarlans de mida gran congelats
  • Un enciam tipus Iceberg
  • Salsa tàrtara (la trobareu a les meves receptes)
  • Aigua
  • Una branca d'api
  • Un grapat de grans de pebre negre
  • Glaçons de gel
  • Sal

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una safata rectangular gran de porcellana
Una salsera de porcellana
Bosses per congelador

Elaboració

Primerament, fem la salsa tàrtara com explico a la meva recepta, i un cop feta, la fiquem en una salsera, i la guardem a la nevera fins l'hora de servir-la.
Seguidament, pelem els escamarlans i els llagostins, i les pells i els caps, els guardem en el congelador amb les bosses per quan tinguem de fer un fumet, (per exemple).
Tot seguit, fiquem en una cassola fonda: aigua, un grapat de sal, una branca d'api, i un grapat de grans de pebre negre,i deixem que bullin uns deu minuts, i tot seguit, els fiquem en una cassola amb: aigua, sal i un grapat de glaçons de gel, i seguidament els escorrem.
Ja per acabar, agafem l'enciam Iceberg, la tallem en juliana ben fina, i fem un bon matalàs en
la base de la safata de porcellana.
Tot seguit, repartim els escamarlans i els llagostins d'una manera abellidora, i ja els podrem servir a taula acompanyats de la salsera amb la salsa tàrtara.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1160 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!