Gambots sobre llit d'escarola amb salsa tàrtara
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dotze gambots pelats
- Salsa tàrtara (la trobareu a les meves receptes)
- Una escarola gran
- Oli d'oliva
- Conyac
- Julivert picolat
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Quatre plats plans de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Un atuell de plàstic gran
Una paella gran
Elaboració
Primerament, fem la salsa tàrtara com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els gambots uns tres minuts, els flamegem i els reservem.
Tot seguit, netegem l'escarola la tallem ben menuda i la reservem.
En el moment de muntar els plats, fem tres llits d'escarola en el centre del plat amb forma de triangle, al damunt de cada llit, fiquem un gambot, els cobrim amb una mica de salsa tartàra, els hi afegim un polsim de julivert picolat pel damunt, i ja els podem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes:
Cuina per les festes La cuina dels aperitius
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1207 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...