Farcellets de salmó marinat amb espàrrecs verds, salsa tàrtara i cruixent de porros
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Trenta espàrrecs verds de cultiu
- Salmó marinat (el podeu trobar a les meves receptes)
- Salsa tàrtara (la podeu trobar a les meves receptes)
- Sis porros de mida grossa
- Sal
- Oli d'oliva
- Un ram de julivert
- Aigua
- Farina
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una safata rectangular gran de porcellana
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Una aranya de filferro
Elaboració
Primerament, netegem els espàrrecs i els bullim en una cassola amb aigua, sal i un ram de julivert, fins que estiguin cuits al "dente", i tot seguit els traiem, els escorrem i els tallem en trossos de sis dits de llarg, i els reservem.
Seguidament, netegem els porros, els tallem en juliana ben fina, els salem, els passem per farina, els espolsem, i els fregim en una paella amb oli d'oliva fins que veiem que ja estan daurats. i amb l'aranya de filferro els anem ficant en una safata plana amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli, i els reservem.
A continuació agafem els espàrrecs de tres en tres, els emboliquem amb un tall de salmó marinat, i els anem posant a la safata de porcellana a la part de dalt, fins que tenim els deu farcellets acabats
i tot seguit els cobrim amb la salsa tàrtara (espàrrecs i tot) i a la part de sota fem una renglera amb el cruixent de porros, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
La cuina dels aperitius
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1767 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.