Patates amb bacallà i all-i-oli
Ingredients
- 1 kg de patates
- 1/2 kg de bacallà esqueixat remullat
- All-i-oli
2 racions
Elaboració
Bulliu les patates amb pell. Quan estiguin bullides, les deixeu refredar i les aixefeu amb una forquilla.
S'ha d'escaldar el bacallà esqueixat (el poseu en una escorradora i li aboqueu aigua bullint i el teniu tapat una estona.
Feu un all-i-oli negat.
Poseu en una safata d'anar al forn, una capa de patates, una de bacallà i ho cobriu amb una altra capa de patates i per damunt l'all-i-oli. Tot seguit ho enforneu fins que agafi un to una mica torrat...
45min
Notes
Se'n diu all-i-oli negat quan està en aquell punt que no ha acabat de lligar...
S'acompanya amb una amanida d'enciam i olives negres...
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2490 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Boníssimmmmmmm
Queda especificat que és un alcohol de 90º. Aquesta gradació és una de les adients per fer quelcom que es faci servir...
Lourdes.... Avuí penso preparar aquesta recepta per a demà celebrar l'aniversari de la meva filla, però penso fer-la amb...
Jordi.... Ahir per la nit vam sopar 6 persones la teva sarsuela que vaig preparar el dia abans. ESTAVA FABULOSA. ENS VA...
Perdoneu no vaig posar la descripció de l'almívar perqué vaig donar per suposat que tothom sap o pot saber com es fa... EM...