Patates amb escalivada i bacallà esqueixat

Ingredients

  • 8 patates mitjanes
  • 2 Pebrotss vermells grossos
  • 2 Albergínies grosses
  • 2 Cebes grosses
  • 2 Tomàquets vermells grosssos
  • Oli, sal i pebre negre
  • 1 lliura de bacallà esqueixat
  • 2OO grs. d'olives d'Aragó

4 racions

Elaboració

Renteu les patates i bulliu-les amb pell uns 40-45 minuts. De tota manera, un cop hagi passat una mitja hora, aneu punjant-les per tal que no estiguin fetes abans del temps previst i s'obrissin... Un cop les tingueu a punt i pelades, les partiu pel mig i les col.loqueu en una plata.
Mentre es couen les patates, netegeu els pebrots, les albergínies i el tomàquets, peleu les cebes i ho unteu tot amb una mica d'oli, posant-ho a escalivar.
Quan ho tingueu fet, ho emboliqueu amb paper de diari una estona i un cop ha passat aquest temps ho comenceu a pelar treient-ne les llavors dels pebrots i les albergínies.
Un cop ho tingueu tot pelat i net, ho paseu pel pimer, afegint-hi una mica de sal i ho reserveu.
Agafeu la safata amb les patates i hi tireu pel damunt d'elles, la salsa d'escalivada que heu obtingut, amanint pel damunt amb un raig d'oli i salpebrant-la....

1h 30min

Notes

Acompanyeu aquest plat amb bacallà esqueixat i unes quantes olives negres...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2315 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Lina Calvet Gavalda diu:
Les recetes son molt de la nostre terra.
Totes son fantastices.Algunes ja les e fet
Gracias


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!