Patates amb escalivada i bacallà esqueixat
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 patates mitjanes
- 2 Pebrotss vermells grossos
- 2 Albergínies grosses
- 2 Cebes grosses
- 2 Tomàquets vermells grosssos
- Oli, sal i pebre negre
- 1 lliura de bacallà esqueixat
- 2OO grs. d'olives d'Aragó
4 racions
Elaboració
Renteu les patates i bulliu-les amb pell uns 40-45 minuts. De tota manera, un cop hagi passat una mitja hora, aneu punjant-les per tal que no estiguin fetes abans del temps previst i s'obrissin... Un cop les tingueu a punt i pelades, les partiu pel mig i les col.loqueu en una plata.
Mentre es couen les patates, netegeu els pebrots, les albergínies i el tomàquets, peleu les cebes i ho unteu tot amb una mica d'oli, posant-ho a escalivar.
Quan ho tingueu fet, ho emboliqueu amb paper de diari una estona i un cop ha passat aquest temps ho comenceu a pelar treient-ne les llavors dels pebrots i les albergínies.
Un cop ho tingueu tot pelat i net, ho paseu pel pimer, afegint-hi una mica de sal i ho reserveu.
Agafeu la safata amb les patates i hi tireu pel damunt d'elles, la salsa d'escalivada que heu obtingut, amanint pel damunt amb un raig d'oli i salpebrant-la....
1h 30min
Notes
Acompanyeu aquest plat amb bacallà esqueixat i unes quantes olives negres...
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3270 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Boníssimmmmmmm
Queda especificat que és un alcohol de 90º. Aquesta gradació és una de les adients per fer quelcom que es faci servir...
Lourdes.... Avuí penso preparar aquesta recepta per a demà celebrar l'aniversari de la meva filla, però penso fer-la amb...
Jordi.... Ahir per la nit vam sopar 6 persones la teva sarsuela que vaig preparar el dia abans. ESTAVA FABULOSA. ENS VA...
Perdoneu no vaig posar la descripció de l'almívar perqué vaig donar per suposat que tothom sap o pot saber com es fa... EM...